Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar São Paulo

São Paulo kan niet worden besproken zonder het over de grootte te hebben. Alles in de stad is groot, zoals te zien is aan de uitgestrekte buitenwijken die zich eindeloos lijken uit te strekken als uw vlucht naar São Paulo landt in deze metropool met 20 miljoen inwoners.

De stad heeft levendige, bloeiende, krioelende mensenmassa's die u versteld doen staan over de enorme omvang ervan. Het is de grootste stad van het land en van Amerika.

Veel reizigers die naar Brazilië gaan, denken eerst aan Rio de Janeiro, maar als u São Paulo niet aandoet, mist u een echt spannende bestemming. Als u eenmaal gewend bent aan het snelle tempo, zult u een energieke stad vol met de fijnere dingen van het leven ontdekken, van luxe hotels en restaurants tot leuke eethuisjes en lounges die de hele nacht open zijn.

São Paulo heeft misschien niet voor elk van de 20 miljoen inwoners een restaurant, maar soms lijkt dat wel zo. De stad biedt ongeveer 13.000 verschillende locaties om uit te kiezen, met een groot aantal internationale gerechten op de diverse menukaarten in de stad. Een van de belangrijkste lokale gerechten is pastel, een pasteitje in de vorm van een envelop gevuld met allerlei soorten ingrediënten en gebakken in plantaardige olie.

U kunt waarschijnlijk uw hele reis door pastel eten op diverse kleine plekken in de stad, maar zorg ervoor dat u ook de tijd neemt om bij één of meer van de beste restaurants in São Paulo te eten. Er zijn er heel veel, maar twee echte toppers zijn het Griekse restaurant Acrópoles en D.O.M., waar chef-kok Alex Atala gerechten bereidt die u ergens anders op de wereld niet tegen zal komen.

Er zijn ook musea van wereldklasse, parken, herdenkingsplaatsen en sportieve evenementen overal in de stad. Het kan een beetje lastig zijn om het allemaal te vinden vanwege de kronkelende straatjes, maar dat is onderdeel van het plezier. Neem gewoon uw gevoel voor avontuur mee.

En als u na een avontuurlijke dag wilt rusten, vindt u in São Paulo beslist een passende accommodatie. Omdat het zo'n grote stad is, verspreid over een groot gebied, is het kiezen van een hotel in het gedeelte dat u wilt bezoeken een van de belangrijkste onderdelen van het plannen van uw reis. De meeste toeristen kiezen voor Centro, Higienópolis of Jardins - drie centraal gelegen wijken waar genoeg te doen is.

São Paulo blinkt overal uit vanwege de uitstekende service en het plezier begint bij Hotel Unique, waarvan de naam al genoeg zegt. Of u kunt ervoor kiezen de nacht te beëindigen (en de volgende dag te beginnen) in één van de beste hotels van São Paulo, Tivoli.

De stad heeft niet zoveel zwervende backpackers als Rio de Janeiro, maar er bestaat nog steeds een levendige en opwindende cultuur die om de vele hostels in de stad draait.

Er is op elke hoek iets opwindends te beleven en er zijn letterlijk een miljoen hoeken en gaten om te verkennen. En één ding is zeker; u zult u nooit een moment vervelen.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Brazilië
Brazilië
De kans is groot dat u al bij uw landing in Rio de Janeiro de feestelijke sfeer te pakken krijgt.