ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Brazilië

Brazilië is het dichtstbevolkte land (en één van de meest populaire) van Zuid-Amerika. Het heeft iets voor iedereen, van een bruisende lokale cultuur en ongelofelijke sportevenementen, tot feesten die de hele nacht doorgaan en fotogenieke stranden. Wanneer u naar Brazilië vliegt, zult u altijd iets van uw gading ontdekken, of u nu van het bruisende stadsleven houdt of van rustige plekjes waar u kunt ontspannen.

Het moderne Brazilië is echt een mengelmoes van lokale tradities, Portugese invloeden, een snel veranderende infrastructuur, en - natuurlijk - voetbal. Als gastheer van het WK Voetbal 2014 en de Olympische Spelen 2016 stopt de regering geld in het upgraden van vele toeristische voorzieningen, en daarom is een reis naar Brazilië en het verblijf daar makkelijker dan ooit.

De beste plek om te beginnen is Rio de Janeiro, één van de meest onderhoudende steden die u ooit zult bezoeken. Het leven in deze bruisende metropool speelt zich af rond de geweldige stranden, waarvan Copacabana de beroemdste is, maar er is nog veel meer te zien en te doen. Ga de berg op naar het beeld van Christus de Verlosser, en mis bezienswaardigheden als het Museu de Arte do Rio en Tijuca National Park niet. Voor uw verblijf is het Santa Teresa Hotel een aanrader. Als u een beperkter budget hebt, begeef u dan onder de backpackers in het budgetvriendelijke Discover Hostel.

São Paulo is minder bekend dan Rio, maar slimme reizigers ontdekken hier prachtige plekken om te bezoeken. Er zijn veel dingen om te zien en te doen, van vijfsterrenrestaurants als het sublieme D.O.M. tot hotels als Hotel Unique en Tivoli São Paulo. Mis vooral niet Parque Ibirapuera en Beco do Batman (Batmansteeg). Buiten Rio en São Paulo zijn er de stranden van Natal in het noorden, de indrukwekkende biodiversiteit van het regenwoud van de Amazone, en de toeristische steden Florianópolis en Salvador.

Onze bestemmingen in Brazilië
De kans is groot dat u al bij uw landing in Rio de Janeiro de feestelijke sfeer te pakken krijgt.
Een bezoek aan Brazilië zou niet compleet zijn zonder het verkennen van São Paulo, een bruisende metropool die gegarandeerd een onvergetelijke indruk zal achterlaten.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken