Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Hongkong

Bij het boeken van vluchten naar Hongkong, kunt u het beschouwen als twee verschillende gebieden; Hongkong eiland, wat veel mensen vergelijken met Manhattan, en Kowloon. Hongkong is over het algemeen de meest populaire bestemming bij toeristen, dus dat is waar u de meest invloedrijke eetgelegenheden en nachtclubs van de stad, evenals de meest luxueuze hotels, zult vinden.

Dat gezegd hebbende, is Kowloon een hippe, opkomende bestemming met lounges en restaurants, levendige winkelstraten en, het beste van alles, goedkopere luxueuze hotels. Wat uw basis ook mag worden, het is heel gemakkelijk om tussen Hongkong en Kowloon te reizen via de iconische haven van Hongkong, hetzij door over te steken met de Star Ferry of via het ondergrondse metrosysteem.

Hongkong kan ook voor een geweldige familievriendelijke vakantie zorgen. Kinderen van alle leeftijden zullen (net als hun ouders) enthousiast worden bij de panda's in Ocean Park, en iedereen zal ervan genieten om te proberen een glimp op te vangen van de inheemse roze dolfijnen van Hongkong op de veerboot naar Lantau.

Waar u ook heengaat in Hongkong, zorg dat u voldoende eetlust heeft want in deze stad draait het allemaal om consumptie, of het nu gaat over eten, cultuur of winkelen. Er zijn meer dan 11.000 restaurants in de stad, variërend van bestemmingen met een Michelin ster en plekken met een beroemde chef-kok tot eethuisjes op straat. Als het om een winkelervaring gaat, zullen Causeway Bay en Temple Street Night Market u verleiden om uw Hongkongse dollars te besteden.

En natuurlijk gaat het niet alleen om wolkenkrabbers en winkelcentra. De boottochten over de haven, het eilandhoppen en het wandelen op Victoria Peak zullen u eraan herinneren dat de natuurlijke schoonheid van Hongkong zeker niet onderdoet voor de door de mens gecreëerde charmes.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Hongkong

1 bestemming