Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Newcastle

Newcastle vindt zijn wortels in het Romeinse Brittannië en u kunt nog altijd de restanten zien van het middeleeuwse kasteel dat de stad zijn naam gaf. De mooie neoklassieke gebouwen van het historische Grainger Town, zoals het Theatre Royal en Grey's monument, zijn het bewijs van Victoriaanse welvaart. Er zijn echter ook genoeg hedendaagse bezienswaardigheden, zoals de restaurants, lounges en appartementen van Quayside. Aan de andere kant van de Tyne beschikt buurstad Gateshead over Sage Gateshead, een concertgebouw ontworpen door Norman Forster.

Iets anders om naar uit te kijken wanneer u vertrekt met een vlucht naar Newcastle, is een ontmoeting met de inwoners die liefkozend 'Geordies' worden genoemd. Het zijn levenslustige mensen die erg trots zijn op hun stad. Ze zullen u vertellen hoe prachtig de brede stalen bogen van de Tyne Bridge kunnen zijn bij zonsondergang. Of hoe u makkelijk een dag kunt doorbrengen met het ontdekken van de vele culturele bezienswaardigheden, van het Great North Museum: Hancock tot het Life Science Centre.

Als u graag winkelt, vindt u zeker een koopje in Eldon Square, een van de grootste winkelcentra in een stadscentrum in het Verenigd Koninkrijk; als u liever omringd wordt door groen en frisse lucht, ga dan naar Town Moor, een uitgestrekt stadspark dat groter is dan Central Park in New York. En vergeet niet dat de stranden van Northumberland en de muur van Hadrianus dichtbij zijn - als u zich tenminste los kunt maken van de charmes van Newcastle.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Ontdek Brum, de geboorteplaats van de moderne stoommachine, de Mini, chocolade van Cadbury, tennis op gras en balti.
Verenigd Koninkrijk
Een vlucht naar Edinburgh brengt u naar een stad met historische legendes, mythische wezens en oude kastelen.
Verenigd Koninkrijk
In Schotland weten ze wat genieten is, en in Glasgow kunnen ze dit als de beste.
Verenigd Koninkrijk
Buckingham Palace, Big Ben, de London Underground - het is geen wonder dat Londen een van de meest geliefde reisbestemmingen ter wereld is.
Verenigd Koninkrijk
Bezoek Manchester om een stad te ervaren die nooit teleurstelt, van geschiedenis die de wereld veranderde tot toonaangevende muziek.