Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Lahore

Lahore, de ongeëvenaarde culturele hoofdstad van Pakistan, heeft veel forten, graven en moskeeën en u zult op elke hoek van de straat geschiedenis tegenkomen. U kunt gemakkelijk helemaal opgaan in de ommuurde stad en het heden laten wegsmelten.

Deze oude bestemming, die ooit de hoofdstad van Punjab was, heeft veel mythen en legenden. Vanaf het moment dat uw vlucht in Lahore aankomt, zult u geboeid worden door de kleine verweefde steegjes en de poorten ontdekken die het historische centrum nog steeds bewaken.

Een bezoek aan het 16e-eeuwse Fort Lahore, een geraffineerd complex van grote paviljoens, zalen en tuinen, is van essentieel belang. Mogol-architectuur vermengt zich met koloniale overblijfselen, terwijl het dagelijkse leven van de lokale bevolking komt en gaat.

De Badshahi Moskee, een van 's werelds grootste, is ontzagwekkend en is een andere geweldige kennismaking met de grootsheid van deze grote oude stad.

De culinaire hoogstandjes van Lahore zijn ook opmerkelijk. Verwen knorrende magen bij Food Street in Gawalmandi, waar de geuren van heerlijke curry's op alle tijdstippen van de dag kunnen worden ingeademd. U kunt genieten van de levendige sfeer met een koude lassi in een van de vele koffiehuisjes aan de straatkant. Neem vervolgens snuisterijen, pashmina, goud en zilver mee van de beroemde Anarkali Bazaar of laat een hele garderobe op maat maken bij een van de vele kleermakers van de stad.

Zoals in de meeste Pakistaanse steden, zijn de auto-riksja's de eenvoudigste manier om de chaotische straten te bereizen. De accommodatie in Lahore is divers en u kunt verschillende internationale hotels vinden aan The Mall road en er zijn vele nieuwe hotels geopend rond Johar Town en in de Defence Area.

Het beroemde geroezemoes van Lahore houdt niet op als het donker wordt. Bezoek zodra de zon onder gaat de Liberty Market of het Fortress Stadium voor wat gezelligheid.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Lahore

1 bestemming

Onze bestemmingen in Pakistan
Pakistan
Het door groene heuvels omringde Islamabad, met haar intrigerende geschiedenis, adembenemende briljante gerechten en een breed assortiment aan opties, zal zeker indruk op u maken.
Pakistan
Uw verblijf in cricket-crazy Karachi wordt wat u er zelf van maakt; spannend, commercieel of historisch.
Pakistan
Islamabad mag dan de hoofdstad zijn, maar Peshawar staat bekend als een van de mooiste en meest intrigerende steden van Pakistan.
Pakistan
Ontdek Sialkot, een bruisende stad verborgen in een eclectisch landschap.