Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Turkije
  5. Vliegtickets naar Istanboel

Vliegtickets naar Istanboel

Boek een vlucht naar Istanbul om een ongelooflijk diverse bestemming te ontdekken boordevol cultuur, charme en haute cuisine. Beroemde monumenten zoals de Blauwe Moskee en Hagia Sophia maken deel uit van de wonderlijke skyline van Istanbul, die wordt weerspiegeld in de machtige rivier de Bosporus. Smalle geplaveide straatjes leiden tot grote open pleinen, met avontuur op elke hoek van de straat, terwijl de straatventers gekookte mosselen met partjes citroen verkopen.

Deze populaire Turkse stad is ook een geweldige bestemming om te winkelen. Er zijn tal van chique boetieks in Istanbul, maar u kunt nog steeds geweldige koopjes vinden in de Grand Bazaar en Spice Bazaar, twee wereldberoemde markten. Verkopers spelen bordspellen en drinken koffie terwijl het winkelend publiek zich een weg baant door de drukke straten. Met trendy vintage winkels weggestopt in verborgen zijstraten voelt elk kleinood aan als een welverdiende schat.

Terwijl u over de bruggen van de Bosporus loopt, waaronder vele restaurants gevestigd zijn, laten bewoners hun vislijnen in het water eronder bengelen. Ga aan het eind van een lange dag vol ontdekkingen naar een dakterras of balkonlounge om te genieten van de spectaculaire zonsondergang en om de oproep tot het gebed vanaf de minaretten te horen terwijl het langzaam nacht wordt in de stad.

Als u uw feestvreugde in de avond wilt voortzetten, sluit u dan aan bij de lokale bevolking en medereizigers op de 'Golden Mile', boordevol luxe restaurants en eenvoudige lounges die tot in de vroege uurtjes zijn geopend. De Boheemse wijk Beyoğlu is een ander gebied met geweldige plekken om te eten en drinken.

Als u vliegt naar Istanbul, landt u in het Europese of Aziatische deel van de stad. De luchthaven van Istanbul (IST) ligt in het Europese deel van Istanboel en Sabiha Gökçen International Airport (SAW) ligt in het Anatolische (Aziatische) deel. Of u nu in het Europese of Aziatische deel landt, u kunt altijd een aansluitende vlucht nemen om de rest van Turkije te ontdekken. En wat u ook kunt doen is de Bosporus oversteken en beide delen van deze geweldige stad ontdekken.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.