Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Durban

De binnenstad van Durban is een metropool, maar als u wilt, kunt u eenvoudig aan deze drukte ontsnappen: wandel gewoon de Golden Mile af die naar het strand leidt. Adem de frisse zeelucht in terwijl u naar de surfers en zonaanbidders kijkt.

Sportieve types en liefhebbers van het buitenleven nemen vluchten naar Durban of Durbs, zoals de inwoners de stad noemen, en gaan erheen voor de stranden en de golfbanen. U kunt ook scubalessen nemen en een duik in de Indische Oceaan wagen om de diepe wateren te ontdekken. Durban heeft ook volop gezinsvriendelijke activiteiten te bieden, u kunt op safari gaan en de wilde dieren bekijken of een attractie zoals uShaka Marine World bezoeken, een van 's werelds grootste aquaria.

Durban is ook een van de beste plekken om de Zoeloegerechten en -cultuur te leren kennen, meer dan de helft van de bevolking van Durban bestaat uit Zoeloes. Dit maakt uw verblijf eclectisch en betekent een geweldige mogelijkheid om unieke cadeaus te kopen. En dankzij de grote Indiase bevolkingsgroep kunt u ook van geweldige culinaire lekkernijen genieten zoals de Durbanse specialiteit ‘bunny chow’ – een fast-foodgerecht bestaande uit een uitgehold brood gevuld met curry.

De voorsteden van Durban zijn ook een bezoek waard, u vindt hier de witte koloniale huizen met charmante balkons in een lommerrijke omgeving. Hier vindt u ook verborgen juweeltjes zoals plaatselijke cafés en delicatessenzaken. Ga bijvoorbeeld naar de chique wijk Morningside voor haar restaurants, entertainment en huizen uit de Edwardiaanse en Victoriaanse tijd.

Durban heeft een levendige muziek- en kunstscene, en er zijn volop plaatsen door de hele stad waar u diverse live optredens kunt bijwonen, ofschoon de meeste uitgaansgelegenheden zich op de Golden Mile bevinden. In veel van de theaters in Durban worden plaatselijke en nationale producties opgevoerd; met name in het National Playhouse in Smith Street.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Durban

1 bestemming

Onze bestemmingen in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Voortreffelijke restaurants, musea van wereldklasse en een bruisend nachtleven zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd zult beleven in Johannesburg.
Zuid-Afrika
Van adembenemende stranden tot vijfsterrenhotels en van gastronomische gerechten tot spannende avonturen, een bezoek aan Kaapstad zal u niet teleurstellen.