Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Afrika
  4. Vliegtickets naar Zuid-Afrika

Vliegtickets naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, een land waar 11 officiële talen worden gesproken, heeft de bijnaam 'De Regenboognatie' te danken aan zijn grote diversiteit. En waar u ook heengaat nadat uw vlucht naar Zuid-Afrika is geland, u komt overal adembenemend mooie dingen tegen.

Allereerst is er het voortdurend uitdijende Johannesburg, een bruisende metropool met een bloeiende restaurantcultuur en nachtleven, en populair trefpunt voor beroemdheden. Daarnaast is er Durban, een rustigere bestemming aan de kust, met cafés, restaurants en surfwinkels aan het strand. En dan is er nog, precies op het zuidelijkste puntje van Afrika, Kaapstad, een smeltkroes van culturen, met mooie stranden, wijngaarden en nationale parken die allemaal worden overzien door de iconische Tafelberg.

Kaapstad is één van de beste bestemmingen om meer te weten te komen over het verleden van Zuid-Afrika en de geschiedenis van de apartheid. Vanaf de kust kunt u met de ferry naar Robbeneiland, waar wijlen voormalig president Nelson Mandela 27 jaar gevangen zat, en waar u de cel kunt bekijken waarin hij opgesloten zat. Op het vasteland laten culturele instellingen, zoals het gerenommeerde District Six Museum, hun licht schijnen over het verleden van het land. Los daarvan is Zuid-Afrika een veerkrachtige natie vol gastvrije bewoners die altijd naar de toekomst kijken.

Buiten de stadsgrenzen is de natuurlijke schoonheid van het landschap adembenemend, net als de brede variëteit aan wilde dieren die er leven. Wilt u een echte bucketlistervaring, dan moet u een safari boeken in het Kruger National Park. Dit natuurreservaat is een van de grootste van Afrika en de beste plek op de wereld om de 'Grote vijf' te zien: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Voor een wat meer op foodies gerichte ervaring van het buitenleven zijn de wijnroutes vanaf Kaapstad onverslaanbaar.

Onze bestemmingen in Zuid-Afrika
Durban heeft een snelle groei doorgemaakt en is nu dankzij haar culturele verscheidenheid en adembenemende natuurlijke schoonheid een van de topbestemmingen van Afrika.
Voortreffelijke restaurants, musea van wereldklasse en een bruisend nachtleven zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd zult beleven in Johannesburg.
Van adembenemende stranden tot vijfsterrenhotels en van gastronomische gerechten tot spannende avonturen, een bezoek aan Kaapstad zal u niet teleurstellen.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken