Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Mumbai

Sommigen noemen het de Stad van de dromen, anderen kennen het als de Maximumstad. Hoe u de stad ook noemt, zodra uw vlucht naar Mumbai is geland, weet u precies waarom u gekomen bent. Dit is de economische dynamo van India, de thuisbasis van Bollywood, een rijke kosmopolitische metropool, waar fortuinen gemaakt kunnen worden en levens kunnen veranderen.

Het is ook een stad vol met mensen die streven naar een beter leven. Mumbai is de thuisbasis van meer dan 21 miljoen mensen. De stad is druk en chaotisch, vol energie en hoop en altijd in ontwikkeling. Het heeft een lange weg afgelegd sinds haar eerste dagen als een groep van zeven eilanden die bewoond werden door vissers. Vanaf dat moment is het in handen geweest van hindoeïstische en islamitische dynastieën. De Portugezen en Britten hebben er ook hun sporen achtergelaten.

Vandaag de dag worden er veel bezoekers getrokken door de koloniale architectuur van Mumbai, terwijl anderen komen vanwege haar eclectische culinaire keuken, die zich kenmerkt door het levendige goedkope eten van straatverkopers en luxe restaurants.

Colaba is het levendige toevluchtsoord voor backpackers, dat de thuisbasis is van de Gateway of India en het iconische Taj Mahal Palace hotel. Maar iets verderop vindt u ook het modieuze Bandra, de koningin van de buitenwijken met trendy lounges en restaurants, en naar het noorden Juhu, het Beverly Hills van Bollywood, waar de beroemdheden wonen in luxe strandappartementen.

Rijk of arm, de allure van de kust van Mumbai is altijd sterk. Van Marine Drive tot Chowpatty Beach en daarbuiten gaan stelletjes en gezinnen massaal naar de baai om 's avonds het uitzicht te bewonderen. En ze zullen u allemaal vertellen dat er geen betere manier is om een dag in Mumbai te beëindigen.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Mumbai

1 bestemming

Onze bestemmingen in India
India
Handel, cultuur en charme wachten op u in Ahmedabad, de nieuwe Indiase industriële hoofdstad.
India
Als u graag de toekomst van India wilt ervaren, dan zou Bengaluru boven aan uw lijstje moeten staan.
India
Er is in Kolkata geen tekort aan dingen om te doen, en haar aanstekelijke creatieve geest zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
India
Met haar warme klimaat, fascinerende cultuur en smakelijke gerechten, zou het geen verrassing moeten zijn dat Chennai een van de meest bezochte steden van India is.
India
Zodra vluchten naar Delhi geland zijn, duurt het niet lang voordat de levendige geest van de stad haar gasten charmeert.
India
Een mooie combinatie van historische smalle steegjes en stedelijke chique moderniteit is slechts één van de vele charmes van Hyderabad.
India
Terwijl Kochi doordrongen is van historische betekenis, is er ook een moderne kant, waaronder een van de beste moderne kunstscenes van India.
India
Er is meer te zien in Trivandrum dan het oog doet vermoeden. Deze stad heeft persoonlijkheid en die zult u willen leren kennen.