Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Hyderabad

Hyderabad, dat gesymboliseerd wordt door de Charminar (Vier Torens), een 16e eeuwse moskee en monument op de oostelijke oever van de rivier Musi, is een modern Indiaas succesverhaal, dat nu de bijnaam 'Genome Valley' heeft vanwege de vele biotechnologische bedrijven.

Deze heuvelachtige metropool had ooit de naam Parelstad, vanwege haar rol in de wereldwijde parel- en diamanthandel. De oude markten Laad Bazaar en Begum Bazaar, die via smalle straten naar beneden kronkelen tot in de buurt van de iconische bezienswaardigheid van de stad, zijn nog steeds hotspots voor goud, sieraden en messing.

Als u op verkenning uitgaat, zult u ongetwijfeld andere voorbeelden van de sierlijke architectuur van de stichters van de stad, de Qutb Shahi-dynastie, tegenkomen die zich staande hebben gehouden te midden van de chaos van het dagelijks leven in Hyderabad. Er is hier zoveel geschiedenis en cultuur dat u zult worden verwend met keuzes als het gaat om het bezoeken van bezienswaardigheden. Plaatsen die u moet zien zijn het middeleeuwse Golconda fort en Birla Mandir, een 85 meter hoge Hindoetempel gemaakt van wit marmer.

Om een gevoel te krijgen van de Perzische invloed op de stad, kunt u een ochtend doorbrengen in het Chowmahalla paleis, dat gebouwd is in 1869 en mogelijk de verblijfplaats van de Sjah van Iran in Teheran als voorbeeld heeft gehad. Door de hele stad kunt u ook Iraanse bakkerijen en zoete chai drankjes vinden. Vergeet niet om het meer Hussain Sagar te bezoeken, waarin een indrukwekkend monolithisch standbeeld van Gautama Boeddha staat.

Op de noordelijke oever vindt u een stad die stevig in het heden is geworteld. Hier zult u parken en treinstations vinden, evenals chique winkelstraten zoals Jubilee Hills, met veel internationale merken en boetiekjes. En natuurlijk stopt het leven niet bij zonsondergang. Met chique lounges, clubs en Engels aandoende uitgaansgelegenheden, is Hyderabad een centrum van activiteit na zonsondergang.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Hyderabad

1 bestemming

Onze bestemmingen in India
India
Handel, cultuur en charme wachten op u in Ahmedabad, de nieuwe Indiase industriële hoofdstad.
India
Als u graag de toekomst van India wilt ervaren, dan zou Bengaluru boven aan uw lijstje moeten staan.
India
Er is in Kolkata geen tekort aan dingen om te doen, en haar aanstekelijke creatieve geest zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
India
Met haar warme klimaat, fascinerende cultuur en smakelijke gerechten, zou het geen verrassing moeten zijn dat Chennai een van de meest bezochte steden van India is.
India
Zodra vluchten naar Delhi geland zijn, duurt het niet lang voordat de levendige geest van de stad haar gasten charmeert.
India
Terwijl Kochi doordrongen is van historische betekenis, is er ook een moderne kant, waaronder een van de beste moderne kunstscenes van India.
India
Het Mumbai van de eenentwintigste eeuw is een stad met diversiteit en opwinding, vol levendige markten, kleurrijke festivals, cricket en Bollywood-glamour.
India
Er is meer te zien in Trivandrum dan het oog doet vermoeden. Deze stad heeft persoonlijkheid en die zult u willen leren kennen.