Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Orlando

Is er een stad meer gericht op vermaak dan Orlando? Deze gezinsvriendelijke vakantiebestemming in Florida is de thuisbasis van enkele van de beroemdste themaparken ter wereld, waarvan het Walt Disney World Resort de grootste is van allemaal. Mickey's Club is een grote publiekstrekker, en naar schatting vliegen er elk jaar 50 miljoen bezoekers naar Orlando.

Als u niet naast uw favoriete Disney-figuren staat, kunt u ook wilde dieren bekijken in Disney's Animal Kingdom en naar de voorstellingen van zeehonden en dolfijnen in SeaWorld Orlando Florida gaan. En als filmliefhebber kunt u genieten van de beroemde decors en memorabilia bij Universal Studios Florida.

Buiten de resorts kunt u terecht in de restaurants en het nachtleven van de stad. Lokaal eten is populairder dan ooit en er zijn een aantal uiterst getalenteerde chef-koks die geweldige gerechten maken van lokale, seizoensgebonden ingrediënten, een culinaire ervaring die het waard is om de reis te maken.

Zodra u buiten de resorts bent, is de natuur van Orlando een grote trekpleister. Als u zin heeft in iets actiefs, kunt u een kajak huren en een excursie doen in Shingle Creek, de bronnen van de moerassteppe van Florida. Als alternatief, als u tijd heeft om een dagje de stad uit te gaan, kunt u de wandelroutes van het nabijgelegen Ocala National Forest verkennen of wilde dieren gaan bekijken in het Wekiwa Springs State Park. Om op een andere manier te genieten van de zon van Florida, kunt u een bezoek brengen aan een van de vele bekroonde golfbanen van de stad. Er is een reden waarom Tiger Woods zo'n grote fan van de stad is.

Maak tijd vrij om het culturele aanbod van Orlando te zien en uw enthousiasme zal worden beloond met een verscheidenheid aan galerieën, musea, wetenschappelijke centra en nog veel meer. De omgeving van Orlando is de thuisbasis van het beroemde Dali Museum en het Orlando Art Museum, evenals het Kennedy Space Center.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Verenigde Staten
Verenigde Staten
Boston is een krachtige mix van Amerikaanse geschiedenis, tradities van de arbeidersklasse en toonaangevende elegantie.
Verenigde Staten
Chicago is het soort stad waar u voor een weekend of een maand heen kunt gaan en waar u hoe dan ook betoverd zult worden.
Verenigde Staten
Ervaar de cowboycultuur, zuidelijke gastvrijheid en schitterende wolkenkrabbers in deze bruisende metropool. Laat u charmeren door Dallas-Fort Worth, een verhaal van twee steden.
Verenigde Staten
Houston is een rodeostad, kunstbestemming, centrum van ruimtevaartinnovatie en hippe eetbestemming en heeft veel te bieden aan de vele bezoekers.
Verenigde Staten
Van kunstmusea van wereldklasse tot onberispelijke onafhankelijke restaurants, klassieke Hollywood-bezienswaardigheden tot spannende outdooractiviteiten, LA heeft het allemaal.
Verenigde Staten
Neem het vliegtuig naar Miami, een levendige kuststad met iconische art-decogebouwen, prachtige stranden, tropische tuinen en heerlijk eten.
Verenigde Staten
De Big Apple is de plek waar talloze iconische monumenten, culturele hoekstenen en goddelijk eten een eclectische, onstuimige mix vormen.
Verenigde Staten
San Francisco is een stad vol tegenstellingen, en juist dat maakt het zo'n interessante reisbestemming.
Verenigde Staten
Seattle, omgeven door weelderige bossen, zit vol fantastische restaurants, sportvelden en uitgaansgelegenheden die gegarandeerd een blijvende indruk achter zullen laten.
Verenigde Staten
Washington D.C. is in één woord monumentaal en neemt een belangrijke plaats in de Amerikaanse geschiedenis in met haar vele wereldberoemde monumenten.