ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
  1. Onze bestemmingen
  2. Afrika
  3. Kenia
  4. Vliegtickets naar Nairobi

Vliegtickets naar Nairobi

Kenia wordt vaak in één adem genoemd met savanne, safari en witte stranden. Dit zorgt ervoor dat de hoofdstad van het land door reizigers over het hoofd kan worden gezien. Een vlucht naar Nairobi is vaak niet meer dan de eerste etappe van een aansluitende vlucht naar een ander deel van het land.

Het is uiteraard ideaal als startpunt, met de Riftvallei, wildparken en andere nationaal beschermde gebieden allemaal op een paar uur rijden. Iets verder weg ligt Mount Kilimanjaro, en ook al ligt hij niet officieel in Kenia, het blijft een populaire bestemming voor diegenen die in Nairobi op vakantie zijn.

Maar wat Nairobi vooral een ideale bestemming maakt, is het contrast tussen stadscultuur en natuurlijke pracht. Terwijl de wildreservaten en het parkland maar op een korte taxirit afstand liggen, blinkt het stadscentrum uit door glimmende wolkenkrabbers die in geen enkele bruisende metropolis zouden misstaan.

Nairobi heeft zijn problemen achter zich gelaten en valt nu op door zijn ambitie, dynamiek en groei. Het wordt een steeds belangrijkere Oost-Afrikaanse zakelijke hub en de marktleiders in de regio op het gebied van technologie – IBM, Google, Microsoft, Cisco en Intel – hebben alle hun Afrikaanse hoofdvestiging hier. (Dit gebied, dat zich aan de rand van de stad bevindt, wordt ook wel Silicon Savannah genoemd.)

Deze injectie van grote bedrijven hebben andere aspecten van de stad helpen groeien, zoals de horeca, het nachtleven en activiteiten.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner cartrawler. We zijn hiermee een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.200 internationale leveranciers kunt vergelijken, en het biedt geweldige tarieven voor meer dan 30.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Nairobi

1 bestemming