Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Brisbane

Quizvraag: Wat is de derde meest dichtbevolkte stad van Australië? Als u Brisbane heeft gezegd, is dat juist. En als u verbaasd bent, hoeft u zich geen zorgen te maken want u bent niet alleen. Sydney en Melbourne krijgen over het algemeen alle aandacht, en dat is begrijpelijk want het zijn ook prachtige steden om te bezoeken, maar de hoofdstad van Queensland is op zichzelf een magische stad.

En ondanks het feit dat het een strakke, kosmopolitische stad is, geeft Brisbane nog steeds het gevoel een gemakkelijk toegankelijke kleine en zeer gastvrije stad voor bezoekers te zijn.

Meer dan twee miljoen mensen noemen Brisbane hun thuis, en er komen er iedere dag meer bij omdat Australiërs en expats massaal naar deze trekpleister gaan. Hoewel het geen goedkope plek is om te wonen, duurder dan Melbourne maar goedkoper dan Sydney, is het zeker de moeite waard om deze stad te bezoeken (hoewel het als gevolg zou kunnen hebben dat u langer wilt blijven).

Brisbane is voorzien van goedkope koffiehuisjes waar u 's middags een espresso kunt nuttigen, een verbazingwekkende verzameling boekhandels van wereldklasse, kronkelende wandelingen langs de traag stromende Brisbane rivier die zich een weg door de stad baant en een grote keuze uit restaurants en hotels.

Het openbaar vervoer nemen is net zo eenvoudig als het vinden van een goedgeklede hipster, en speelse uitgaansgelegenheden houden u tot diep in de nacht wakker.

En net zoals de stad veel te bieden heeft voor nachtbrakers, is het ook een stad voor outdoortypes. Eindeloze zonnige dagen en de nabijheid van de Sunshine en Gold Coast maken Brisbane perfect voor strandliefhebbers, terwijl de grote groene gebieden, zoals de City Botanic Gardens, voor een onderbreking in de bruisende stad zorgen.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner cartrawler. We zijn hiermee een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.200 internationale leveranciers kunt vergelijken, en het biedt geweldige tarieven voor meer dan 30.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Brisbane

1 bestemming

Onze bestemmingen in Australië
Australië
Alles mag in Melbourne, een stad die moeiteloos een kosmopolitische uitstraling met een beetje van de Australische outback combineert.
Australië
Er zijn zoveel dingen om te doen in Perth, u kunt bijvoorbeeld naar een van de 19 stranden van de stad gaan of een heerlijk kopje koffie drinken.
Australië
Sydney biedt verschillende prachtige plekken om van te genieten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Harbour Bridge, het iconische Opera House of de groene Royal Botanic Garden.