Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Australië

Australië is één van die bestemmingen die gecreëerd lijkt te zijn met de avontuurlijke reiziger in het achterhoofd. Ondanks de dichtbevolkte steden, zijn grote delen van het land ongerept, en vragen er gewoon om ontdekt te worden. Van de zonovergoten Australische Outback (waar zich de iconische Uluru, of Ayers Rock bevindt) tot de dieptes van de oceaan rondom het Great Barrier Reef en de paden door Daintree Rainforest, het oudste regenwoud ter wereld.

Omdat het binnenland van Australië uitgestrekt en ongerept is, is het grootste deel van de stedelijke activiteiten geconcentreerd langs de kusten, waardoor het een populaire bestemming is voor strandliefhebbers die verlangen naar het stadsleven. De grootste trekpleister is Sydney, de thuisbasis van het beroemde Sydney Opera House, Sydney Harbour Bay en tal van restaurants, bars en uitgaansgelegenheden om de reizigers te vermaken. Voeg daar nog eens het zonnige klimaat en de gouden stranden aan toe, en het is geen wonder dat meer dan 1,5 miljoen expats deze stad momenteel hun thuis noemen.

Degenen die op zoek zijn naar een meer low-key ervaring gaan eerder richting Melbourne, waar het tempo van het leven iets lager ligt. Ondanks het feit dat Melbourne iets kleiner is dan Sydney, heeft het veel te bieden, van een levendige kunstscene tot een bruisende cafécultuur.

Naast deze twee toeristische trekpleisters, zijn er een aantal andere plaatsen in Australië die zeker een bezoek waard zijn. Bezoek de westkust om andere bestemmingen te ontdekken, zoals de minder drukke stad Perth, en het Ningaloo Reef, waar sommige delen van het koraal zo dichtbij liggen dat je er vanaf het strand naartoe kan zwemmen.

Hoewel het moeilijk is om niet helemaal op te gaan in de vele moderne bezienswaardigheden die Australië te bieden heeft, moet u zeker niet voorbijgaan aan het verleden van dit land. De inheemse Aboriginals hebben een geschiedenis die teruggaat tot minstens 50.000 jaar. Breng een bezoek aan het Uluru-Kata Tjuta National Park om meer over hun cultuur te weten te komen.

Onze bestemmingen in Australië
'Booming Brisbane', zoals het vaak wordt genoemd, is een van de hipste bestemmingen van Australië, dankzij haar bloeiende cafécultuur, kunst en nachtleven.
Alles mag in Melbourne, een stad die moeiteloos een kosmopolitische uitstraling met een beetje van de Australische outback combineert.
Er zijn zoveel dingen om te doen in Perth, u kunt bijvoorbeeld naar een van de 19 stranden van de stad gaan of een heerlijk kopje koffie drinken.
Sydney biedt verschillende prachtige plekken om van te genieten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Harbour Bridge, het iconische Opera House of de groene Royal Botanic Garden.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken