Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Nederland
  5. Vliegtickets naar Amsterdam

Vliegtickets naar Amsterdam

Misschien wel meer dan enig andere Europese stad, wordt de Nederlandse hoofdstad geassocieerd met een ontspannen en vrijgevochten levensstijl. Vakantiegangers die een vlucht boeken naar Amsterdam (AMS) bezoeken de stad om de restaurants, lounges en cafés te ervaren. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat de cultureel diverse bevolking en het levendige entertainment deel uitmaken van de aantrekkingskracht, is er in deze stad nog veel meer te beleven.

In Amsterdam ontdekt u niet alleen uitgestrekte groene parken, een bruisend cultureel leven en veel lekker eten, maar ook een aantal van de meest opmerkelijke musea ter wereld, waaronder het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum. Cultuurliefhebbers wordt geadviseerd een Museumjaarkaart te kopen waarmee u gratis toegang of toegang met korting krijgt tot de musea van de stad. Terugkerende bezoekers zullen verheugd zijn te ontdekken dat deze een jaar geldig is.

Het grootste deel van de actie in Amsterdam speelt zich af in het oude centrum, een van de meest historische stadscentra in Europa die teruggaat tot de middeleeuwen. Desondanks is het gebied gevuld met tal van moderne bezienswaardigheden. De Dam is een toeristische trekpleister, en een uitstekende uitvalsbasis om de omliggende winkels, cafés en restaurants te verkennen.

's Avonds is de stad gezinsvriendelijk, en biedt de basis voor een geweldige vakantie met kinderen. Als u niet met hen speelt in het park, zullen ze verheugd zijn met een boottocht over de gracht of een fietstocht in de stad.

Voor een vleugje luxe, de pittoreske Grachtengordel is een Werelderfgoedsite van Unesco met mooie boetiekhotels en onafhankelijke designer outlets. Tijdens de warmere maanden is er niets mooiers dan een wandeling langs de eeuwenoude grachten, en stoppen om een hapje te eten en mensen te kijken bij een van de cafés aan het water.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.