Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Azie en de Pacific
  4. India
  5. Vliegtickets naar Chennai (Madras)

Vliegtickets naar Chennai

Er was een tijd dat Chennai gewoon een doorgang naar het zuiden was. Nu, dankzij een gestage toename van het aantal culturele mogelijkheden, winkels en eetgelegenheden, evenals een bloeiende kunst- en dansscene, is Chennai op zich een opwindende bestemming geworden.

Veel mensen kennen Chennai nog steeds als Madras (de oude naam in de koloniale tijd). De vierde grootste stad van India is ook een van de snelst groeiende. Het is een kosmopolitische plaats die haar bezoekers gastvrij ontvangt, wat betekent dat u uw weg gemakkelijk kunt vinden, of u nu een bezoek brengt aan Fort St George, gebouwd door de Britten in 1644, of liever een Tamil film in één van de vele bioscopen gaat bekijken. En ondanks dat er een aantal wetten zijn die het uitgaansleven in bedwang houden, zijn er diverse uitgaansgelegenheden voor degenen die graag 's avonds uitgaan.

En, hoewel het niet de meest bekende strandbestemming van India is, is Chennai de thuisbasis van enkele van de grootste en mooiste uitgestrekte zandkustlijnen in het land. Het feit dat dit niet algemeen bekend is, betekent dat u waarschijnlijk veel meer rust en stilte voelt als u al zonnebadend aan zee bedenkt hoe u nog meer kunt genieten van deze prachtige uithoek van het land.

Als u niet van de zon wilt genieten, kunt u een bezoek brengen aan de vele culturele bezienswaardigheden van Chennai. Het is een van de beste plaatsen om de unieke Tamil cultuur van de regio, met name de liefdesrelatie met dans en kunst, te ervaren.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Chennai (Madras)

1 bestemming

Onze bestemmingen in India
India
Handel, cultuur en charme wachten op u in Ahmedabad, de nieuwe Indiase industriële hoofdstad.
India
Als u graag de toekomst van India wilt ervaren, dan zou Bengaluru boven aan uw lijstje moeten staan.
India
Er is in Kolkata geen tekort aan dingen om te doen, en haar aanstekelijke creatieve geest zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
India
Zodra vluchten naar Delhi geland zijn, duurt het niet lang voordat de levendige geest van de stad haar gasten charmeert.
India
Een mooie combinatie van historische smalle steegjes en stedelijke chique moderniteit is slechts één van de vele charmes van Hyderabad.
India
Terwijl Kochi doordrongen is van historische betekenis, is er ook een moderne kant, waaronder een van de beste moderne kunstscenes van India.
India
Het Mumbai van de eenentwintigste eeuw is een stad met diversiteit en opwinding, vol levendige markten, kleurrijke festivals, cricket en Bollywood-glamour.
India
Er is meer te zien in Trivandrum dan het oog doet vermoeden. Deze stad heeft persoonlijkheid en die zult u willen leren kennen.