ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Dallas

Alles is echt groter in de Lone Star State, en de bezoekers van Dallas-Fort Worth hebben een keuze uit twee zeer verschillende bestemmingen. Dit deel van Texas is een van de grootste stedelijke gebieden in de Verenigde Staten. "Er gebeuren hier grote dingen", wordt ons verteld, en dat is zeker waar.

Toen het oude en het nieuwe in elkaars vaarwater kwamen, werden ze samengevoegd tot de Dallas-Fort Worth Metroplex, een bruisende hub die groter is dan de staten Rhode Island en Connecticut samen. Dit betekent twee binnensteden, twee kunst- en culturele centra en meer restaurants dan u kunt bezoeken als u gedurende een jaar twee keer per dag uit eten zou gaan.

U vindt er niet alleen maar wolkenkrabbers en winkelcentra; bezoekers aan Dallas worden ontvangen met een flinke hoeveelheid zuidelijke gastvrijheid, zowel in het historische Dallas als in de moderne stad, waar u tal van musea, pretparken, tuinen, historische bezienswaardigheden en galerieën kunt ontdekken.

De trots van Dallas-Fort Worth is het erfgoed van het Wilde Westen. De 'Big D' is ook beroemd om zijn bijdragen aan de populaire cultuur: het Dallas Cowboys NFL-team en hun cheerleaders, en de tv-serie met de naam van de stad die ooit een wereldwijd symbool van de Verenigde Staten was. Het is ook de plaats waar u echte, ouderwetse cowboys vindt, dus slenter naar Mesquite om ze met hun paarden bezig te zien of ga naar de Fort Worth Stockyards, de historische wijk van de stad, om te kijken naar 's werelds enige dagelijkse cattle drive. Zoek de gezelligheid op in een authentieke saloon, of dans de two-step in de grootste honky-tonkgelegenheid op aarde, Billy Bob's Texas.

De stad is ook doordrenkt van meer recente geschiedenis, en elk jaar brengen duizenden mensen een bezoek aan Dealey Plaza en Grassy Knoll in Dallas om de plek te zien waar president John F. Kennedy in 1962 werd vermoord.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner cartrawler. We zijn hiermee een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.200 internationale leveranciers kunt vergelijken, en het biedt geweldige tarieven voor meer dan 30.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Verenigde Staten
Verenigde Staten
Boston is een krachtige mix van Amerikaanse geschiedenis, tradities van de arbeidersklasse en toonaangevende elegantie.
Verenigde Staten
Chicago is het soort stad waar u voor een weekend of een maand heen kunt gaan en waar u hoe dan ook betoverd zult worden.
Verenigde Staten
Houston is een rodeostad, kunstbestemming, centrum van ruimtevaartinnovatie en hippe eetbestemming en heeft veel te bieden aan de vele bezoekers.
Verenigde Staten
Van kunstmusea van wereldklasse tot onberispelijke onafhankelijke restaurants, klassieke Hollywood-bezienswaardigheden tot spannende outdooractiviteiten, LA heeft het allemaal.
Verenigde Staten
Neem het vliegtuig naar Miami, een levendige kuststad met iconische art-decogebouwen, prachtige stranden, tropische tuinen en heerlijk eten.
Verenigde Staten
De Big Apple is de plek waar talloze iconische monumenten, culturele hoekstenen en goddelijk eten een eclectische, onstuimige mix vormen.
Verenigde Staten
Bezoek Orlando, ongetwijfeld 's werelds leukste stad, om van enkele van de beroemdste pretparken en nog veel meer te genieten.
Verenigde Staten
San Francisco is een stad vol tegenstellingen, en juist dat maakt het zo'n interessante reisbestemming.
Verenigde Staten
Seattle, omgeven door weelderige bossen, zit vol fantastische restaurants, sportvelden en uitgaansgelegenheden die gegarandeerd een blijvende indruk achter zullen laten.
Verenigde Staten
Washington D.C. is in één woord monumentaal en neemt een belangrijke plaats in de Amerikaanse geschiedenis in met haar vele wereldberoemde monumenten.