Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Kochi

Kochi, of Cochin zoals het vroeger genoemd werd, is een van de meest unieke bestemmingen in Azië. Dankzij haar geschiedenis als havenstad van Kerala, zijn mensen van over de hele wereld, van China en Portugal tot het Midden-Oosten, Kochi gepasseerd en hebben hun culturele stempel achtergelaten. Vandaag de dag is het nog steeds een van de belangrijkste steden van Zuid-India, en de vele reizigers die naar Kochi zijn gevlogen, hebben geholpen om haar kosmopolitische wortels te behouden.

Kochi is, met 600.000 mensen die het hun thuis noemen, ook een van de drukste steden van Zuid-India. De stad is verdeeld over een reeks schiereilanden en eilanden, die met elkaar verbonden zijn door een netwerk van watertaxi's en bruggen. In grote lijnen kan het verdeeld worden in drie belangrijke gebieden: de stad Ernakulam op het vasteland, Willingdon Island en in het westen het schiereiland Fort Kochi. Op het schiereiland, in Mattancherry en Fort Kochi, vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, met inbegrip van de St Francis kerk en het paleis Mattancherry, en de beste heritage hotels en een aantal fantastische restaurants en eetcafés.

Maar het gaat niet alleen om de historische bezienswaardigheden. Kochi heeft ook een moderne kant, met inbegrip van een van de meest interessante kunstgemeenschappen van India. Dat is in belangrijke mate te danken aan de rol van Kochi als gastheer van de Kochi-Muziris Biënnale, de eerste kunstbiënnale van India, een evenement dat creatieve mensen uit de hele wereld trekt.

Kochi is een plaats die gemakkelijk te voet verkend kan worden, en het tempo van het leven is veel relaxter dan in andere delen van India. Voor een nog meer ontspannen ervaring, kunt u in noordelijke richting naar het eiland Vypin gaan en op zoek gaan naar het strand Cherai. Het is een populaire plek om te zonnen en, afhankelijk van het seizoen, kunt u misschien zelfs een aantal dolfijnen bewonderen.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Kochi

1 bestemming

Onze bestemmingen in India
India
Handel, cultuur en charme wachten op u in Ahmedabad, de nieuwe Indiase industriële hoofdstad.
India
Als u graag de toekomst van India wilt ervaren, dan zou Bengaluru boven aan uw lijstje moeten staan.
India
Er is in Kolkata geen tekort aan dingen om te doen, en haar aanstekelijke creatieve geest zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
India
Met haar warme klimaat, fascinerende cultuur en smakelijke gerechten, zou het geen verrassing moeten zijn dat Chennai een van de meest bezochte steden van India is.
India
Zodra vluchten naar Delhi geland zijn, duurt het niet lang voordat de levendige geest van de stad haar gasten charmeert.
India
Een mooie combinatie van historische smalle steegjes en stedelijke chique moderniteit is slechts één van de vele charmes van Hyderabad.
India
Het Mumbai van de eenentwintigste eeuw is een stad met diversiteit en opwinding, vol levendige markten, kleurrijke festivals, cricket en Bollywood-glamour.
India
Er is meer te zien in Trivandrum dan het oog doet vermoeden. Deze stad heeft persoonlijkheid en die zult u willen leren kennen.