Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Toronto

Veel mensen vergelijken deze stad in het oosten van Canada met New York, en het is eenvoudig te zien waarom. Vluchten naar Toronto worden geboekt door zowel toeristen als expats die op zoek zijn naar een permanente woonplaats. Jongeren uit de hele wereld komen hier naar toe om zich te vestigen, waardoor het een van de meest multiculturele en bruisende steden ter wereld is.

Bijna de helft van de inwoners van Toronto is niet in Canada geboren, waardoor u tijdens uw bezoek een ongeëvenaarde verscheidenheid aan gerechten, mode, kunst en cultuur ervaart.

Reizigers die op zoek zijn naar het 'go big'-gevoel hoeven niet verder te kijken dan de CN Tower, ooit de langste door de mens gecreëerde structuur ter wereld, en nog steeds de meest intimiderende vanwege zijn glazen vloer en liften.

De met bomen omlijnde straten van Yorkville zijn perfect om winkels te bekijken en te wandelen, terwijl kunstliefhebbers zullen genieten van de onafhankelijke galerieën van Queen Street West. In Toronto zijn het hele jaar door kunst- en muziekfestivals en de stad heeft een avontuurlijke restaurantscene.

De stad heeft een unieke sfeer, dankzij haar positie aan de rand van het meer van Ontario en de samenstelling van haar inwoners die uit evenveel kunstenaars en muzikanten als financiers en ondernemers bestaat. Toronto voelt nog steeds als een gastvrije, kleine stad, met dezelfde intimiteit die u in landelijk Canada zal vinden.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Canada
Canada
Deze bruisende stad is de grootste stad in de Frans-sprekende provincie Quebec, op de plek waar de rivieren St. Lawrence en Ottawa bij elkaar komen.