Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Canada

Hoe u het ook bekijkt, Canada is gigantisch groot. Het is het op één na grootste land ter wereld, als het over het totale gebied gaat, en het op drie na grootste qua landoppervlakte. En de 35 miljoen inwoners van het land dat net boven de Verenigde Staten ligt, zijn trots op hun uitgestrekte open gebieden. Wanneer u geland bent in Canada, wordt u verwelkomd door de plaatselijke bevolking die makkelijk in de omgang, heel relaxed, vriendelijk en goedlachs is, en vol grappen zit. Terwijl het ook een gehard volk is dat gewend is om problemen zelf op te lossen, of het nu gaat om een voertuig met pech of om u te helpen de weg te vinden. Deze mouwen uit de handen-mentaliteit verenigt het land.

Toronto is de dichtstbevolkte stad en de provinciehoofdstad van Ontario heeft een diverse bevolking met inwoners die uit alle delen van de wereld afkomstig zijn. U vindt er buurten als Chinatown, Greektown, Little Italy, Portugal Village en Little India, allemaal met hun eigen levendige gemeenschap, gerechten en tradities. Het spreekt voor zich dat er een aantal uitstekende restaurants zijn.

Toronto biedt ook heel wat bezienswaardigheden, van de Art Gallery of Ontario (bekend als de AGO) en het Royal Conservatory of Music tot Toronto Island Park en de Hockey Hall of Fame.

Montreal is een andere niet te missen bestemming, met een sterke Franse invloed die in de hele provincie is te merken. Enkele van de bezienswaardigheden zijn de Notre-Dame-basiliek, het Saint-Joseph's Oratory of Mount Royal en de Montreal Canadians. Als het lukt, ga dan naar een hockeywedstrijd tussen de Canadians en de Toronto Maple Leafs - één van de meest zinderende derby's binnen de Noord-Amerikaanse sport.

Aan de andere kant van het land ligt Vancouver, dat vaak gezien wordt als één van de beste plekken ter wereld om te wonen. Het is een geweldige bestemming als u veel aan sport doet. De stad was de gastheer van de Olympische Winterspelen in 2010 en u moet erheen voor activiteiten van skiën tot surfen, en alles daartussenin.

Onze bestemmingen in Canada
Deze bruisende stad is de grootste stad in de Frans-sprekende provincie Quebec, op de plek waar de rivieren St. Lawrence en Ottawa bij elkaar komen.
De indrukwekkende bezienswaardigheden en het lekkere eten zullen u aantrekken, maar de levendige wijken en vriendelijke bevolking van Toronto zullen u doen terugkomen.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken