Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Azie en de Pacific
  4. India
  5. Vliegtickets naar Bengaluru (Bangalore)

Vliegtickets naar Bengaluru

Als kloppend hart van de Indiase IT-industrie en de belangrijkste stad van het zuidelijke deel van het land, zijn veel bedrijven naar Bengaluru (voorheen bekend als Bangalore) gekomen. Daardoor heeft de stad nu een krachtige mix van jeugd, rijkdom en snelle expansie.

In tegenstelling tot sommige steden die zich snel ontwikkelen tot stedelijke jungles, zijn de stedenbouwkundigen hier echter voorzichtig geweest en hebben ze de groene ruimtes en het erfgoed van Bengaluru weten te behouden, waardoor de mensen kunnen blijven genieten van de parken en de architectuur van het koloniale verleden. Een goed voorbeeld hiervan is Cubbon Park, waar u zich kunt ontspannen terwijl regeringsmedewerkers tijdens de lunch op het gras loungen. In feite is Bengaluru een geweldige stad om buiten te zijn tijdens de koudere maanden, of u nu ontspant in een park of de straten en bezienswaardigheden verkent met een officiële wandeltocht.

Terwijl de stad niet veel grote historische bezienswaardigheden, adembenemende tempels en monumenten heeft, is er een overvloed aan mogelijkheden voor exclusief winkelen en lekker eten. Een uitstapje naar Commercial Street zal u continu naar uw portemonnee doen grijpen, want daar vindt u een grote verscheidenheid aan kleding en elektronica. En, zoals u kunt verwachten van een plaats met een dergelijke kosmopolitische bevolking, heeft Bengaluru een diverse restaurantscene. Net zoals van de uitstekende lokale gerechten, kunt u ook genieten van gerechten afkomstig van de Middellandse Zee, het Midden-Oosten en Amerika.

Kortom, deze in toenemende mate verwesterde en moderne stad biedt een welkome afwisseling voor reizigers die door Zuid-India reizen.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Bengaluru (Bangalore)

1 bestemming

Onze bestemmingen in India
India
Handel, cultuur en charme wachten op u in Ahmedabad, de nieuwe Indiase industriële hoofdstad.
India
Er is in Kolkata geen tekort aan dingen om te doen, en haar aanstekelijke creatieve geest zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
India
Met haar warme klimaat, fascinerende cultuur en smakelijke gerechten, zou het geen verrassing moeten zijn dat Chennai een van de meest bezochte steden van India is.
India
Zodra vluchten naar Delhi geland zijn, duurt het niet lang voordat de levendige geest van de stad haar gasten charmeert.
India
Een mooie combinatie van historische smalle steegjes en stedelijke chique moderniteit is slechts één van de vele charmes van Hyderabad.
India
Terwijl Kochi doordrongen is van historische betekenis, is er ook een moderne kant, waaronder een van de beste moderne kunstscenes van India.
India
Het Mumbai van de eenentwintigste eeuw is een stad met diversiteit en opwinding, vol levendige markten, kleurrijke festivals, cricket en Bollywood-glamour.
India
Er is meer te zien in Trivandrum dan het oog doet vermoeden. Deze stad heeft persoonlijkheid en die zult u willen leren kennen.