Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Mexico City

Mexico City is bezig met een culturele renaissance. Dankzij vernieuwde interesse in de Mexicaanse keuken en de opkomst van verfrissende nieuwe artiesten, is de stad meer levendig dan ooit en klaar om te worden ontdekt.

U kunt beginnen in het historische centrum van Mexico City, Zócalo, waar de mariachimuziek u volledig in de stemming brengt voor uw avontuur. Als u daar toch bent, kunt u enkele stappen van de Mexicaanse hoedendans leren of gewoon lekker rond wandelen in de historische architectuur. Oude monumenten staan zij aan zij met iconische moderne gebouwen, van de majestueuze Templo Mayor tot het grootse Palacio de Bellas Artes. Kijk verder dan de imposante façades voor de echte juweeltjes, zoals de muurschilderingen van Diego Riviera en de creaties van andere nationale artiesten.

Geniet onderweg van een heerlijke pambazo, een vullende sandwich met vlees, aardappelen en bonen ondergedompeld in een rode guajillo-chilisaus. Vervolgens gaat u verder naar de Coyoacán-buurt voor meer kunst en cultuur, met straten vol graffiti die leiden naar het blauwe huis waar Frida Kahlo ooit heeft gewoond. Hier vindt u nu een museum gewijd aan haar werk - een van de meer dan 150 musea in Mexico City, voor allerlei verschillende interesses, van natuurlijke geschiedenis tot speelgoed maken.

Een magische rit door kanalen omringd door tuinen in een prachtig versierde trajinera is een van de meest onvergetelijke dingen die u in Mexico City kunt doen. Ga naar Xochimilco en geniet van de explosie aan kleuren terwijl u langs kunstmatige eilandjes genaamd chinampas drijft, waar een weelde aan bloemen, groenten en planten worden verbouwd. Ga na een drukke dag sightseeing naar een cantina voor wat ontspanning. U moet de comida corrida echt geprobeerd hebben, de vaste maaltijd van de dag die u de mogelijkheid biedt om te genieten verschillende huisspecialiteiten met een zoete traktatie en drankje. Of neem een hap uit een verse taco bij een van de taquerias langs elke straat en blijf genieten van uw ontdekkingstocht door Mexico City.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Mexico-Stad

1 bestemming