ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Mexico

Zeg 'Mexico' en het beeld dat dit meestal oproept is een ongerepte kust die zich oneindig lijkt uit te strekken. Maar dit juweeltje van Noord-Amerika heeft veel meer te bieden dan alleen de 10.000 kilometer witte zandstranden.

Begin in de hoofdstad, Mexico City, waar de beste keuken van het land en de meest prachtige kunst bij elkaar komen. Het is ook de perfecte toegangspoort voor liefhebbers van geschiedenis die de wortels van de beschaving willen ontdekken, omdat de oude stad Teotihuacan slechts op korte rijafstand ligt.

Richting het zuidoosten, naar het schiereiland Yucatán, vindt u Chichen Itza, een UNESCO-werelderfgoed locatie waar u de gouden jaren van het grootse Maya-rijk kunt bewonderen. De smaragdkleurige wateren van Yucatán zijn een prachtige plek voor diepzeeduiken en sportvissen. Of u kunt een duik nemen in een van de 7.000 cenotes van het district. Hier vindt u ook verschillende prachtige resorts die zo populair zijn onder toeristen, waarbij Cancun, Playa del Carmen, Tulum en Cozumel bovenaan dat lijstje prijken.

Als u een kijkje wilt nemen in het hart van Mexico, bezoekt u Oaxaca en kunt u uzelf onderdompelen in de kunst en de charme van de inheemse culturen van het land. Als u hier toch bent, kunt u zichzelf altijd trakteren op een handgemaakte sjaal of rebozo, gemaakt met behulp van oude vaardigheden die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Als u een liefhebber van ruige landschappen bent, kunt u in de El Chepe een treinrit met prachtige uitzichten nemen naar het noordwesten naar de staat Chihuahua, waar u Copper Canyon en verschillende wandelpaden kunt vinden, perfect voor een korte wandeling. Natuurlijk is geen enkel bezoek aan Mexico compleet zonder de wereldberoemde keuken aan de tand te voelen. Begin met de bekende favorieten en neem een taco al barbacoa en tortilla's bij de kleurrijke cantinas langs de straten. Of geniet als een lokale bewoner van chiles en nogada, een poblano-chilipeper gevuld met een walnootroomsaus en granaatappel.

Onze bestemmingen in Mexico
Vluchten naar Mexico City brengen u een avontuur voor de zintuigen, met bijzondere uitzichten, geluiden en smaken, zowel bekend als volledig nieuw.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken