Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Pakistan

Recente gebeurtenissen hebben de ontwikkeling van het toerisme in Pakistan gehinderd, maar als u besluit om een reis te ondernemen naar dit prachtige land staat u de reis van uw leven te wachten.

Over het algemeen zijn de inwoners van Pakistan conservatief te noemen maar ze zullen u van harte verwelkomen en graag over uw reis praten (en over de prestaties van het cricketteam van uw land). De nationale taal is Urdu, maar Engels is de officiële taal en wordt door ongeveer de helft van de bevolking gesproken.

De hoofdstad, Islamabad, en de steeds meer met de hoofdstad versmeltende zusterstad, Rawalpindi, zijn vaak het vertrekpunt voor verdere ontdekkingstochten. De stad Lahore is een culturele hotspot en beschikt over de prachtigste tuinen en gebouwen van het land. Er is van alles te zien en te doen. Boek bijvoorbeeld tickets voor een cricketwedstrijd en juich mee met de meest gepassioneerde sportfans van Pakistan. Of beleef een unieke ervaring en boek een filmexcursie en bekijk hoe lokale films worden gemaakt.

De voormalige hoofdstad, Karachi, is een indrukwekkende plek om te bezoeken, een uitgestrekte metropool die bijna uit zijn voegen barst door de drukke infrastructuur, maar de stad is zeker een bezoekje waard want u krijgt een kijkje in de ontwikkeling van het moderne Pakistan.

Voor geschiedenisliefhebbers is er de Shah Fiasal moskee, één van de grootste en meest ongewone moskees in de regio, gelegen aan de voet van de Margall Hills. Ook een bezoekje waard zijn het Baltit Fort uit de 13e eeuw en het Swat Museum. Omhels uw innerlijke Indiana Jones en ontdek de archeologische ruïnes van Mohenjodaro. De moderne steden en historische bezienswaardighden van Pakistan zijn redenen genoeg om het land te bezoeken, maar één van de grootste trekpleisters is de schoonheid van de natuur. Voeg Kaghan Valley aan uw reisschema toe voor een spectaculair uitzicht en bezoek vooral ook het Lake Saiful Muluk. Omringd door met sneeuw bedekte bergtoppen is de weerspiegeling van de felle zon op het wateroppervlak zonder meer spectaculair te noemen.

Onze bestemmingen in Pakistan
Het door groene heuvels omringde Islamabad, met haar intrigerende geschiedenis, adembenemende briljante gerechten en een breed assortiment aan opties, zal zeker indruk op u maken.
Uw verblijf in cricket-crazy Karachi wordt wat u er zelf van maakt; spannend, commercieel of historisch.
Lahore is het ongeëvenaard cultureel centrum van Pakistan en de perfecte plek om helemaal op te gaan in de geschiedenis en te genieten van een aantal fantastische Pakistaanse gerechten.
Islamabad mag dan de hoofdstad zijn, maar Peshawar staat bekend als een van de mooiste en meest intrigerende steden van Pakistan.
Ontdek Sialkot, een bruisende stad verborgen in een eclectisch landschap.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken