Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Oslo

Oslo werd ooit een beetje sober gevonden, maar ontdoet zich nu van die reputatie en stopt flink wat energie - en geld - in ongelofelijk design, architectuur, boetiekjes en gastronomie.

Er zijn trendy buurten ontstaan die de moeite van een bezoekje meer dan waard zijn, en die staan dan ook hoog op het lijstje van de goed geïnformeerde reizigers die naar Oslo vliegen. Ga naar Tjuvholmen, waar het Astrup Fearnley-museum voor Moderne Kunst (een bestemming op zich) is geopend. In hetzelfde gebied zitten heel veel kunsttentoonstellingen, restaurants als Fru K en een indrukwekkend hotel, The Thief. Vulkan, bij de rivier de Akerselva, is nog zo'n populaire plek om te ontdekken, met veel nachtclubs en een voedselmarkt, Methallen Oslo.

Design is een belangrijk onderdeel van het leven in Oslo, en rondneuzen in winkels op zoek naar lokale producten is een geweldige manier om de middag door te brengen. Zelfs vooraanstaande warenhuizen als GlasMagasinet verkopen een overvloed aan kleding, accessoires en handgemaakte spullen van Scandinavische makelij. Slenteren door Kvadraturen, de oude stad, is een goede manier om naar binnen te gluren bij enkele prachtige oude gebouwen, compleet met gezellige lounges en leuke designwinkels. Oslo heeft ook een indrukwekkende kunstscene, en een bezoek aan het Munchmuseum (waar u het beroemde schilderij 'De Schreeuw' van Edvard Munch kunt zien) is een must.

Oslo kan een dure stad zijn, maar biedt waar voor zijn geld - restaurants en cafés kunnen prijzig zijn, maar de standaard is hoog en de nadruk op prachtig design maakt van elke maaltijd, en zelfs van een snelle kop koffie, een ervaring. Het is een stad die het coole Scandinavië belichaamt.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.