Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Polen
  5. Vliegtickets naar Warschau

Vliegtickets naar Warschau

Warschau ondergaat een geweldige wedergeboorte. De Poolse hoofdstad schudt het verleden van zich af en laat zich steeds meer zien als Oost-Europees centrum voor zaken en toerisme, met vluchten van over de hele wereld naar Warschau.

De stad groeit exponentieel - de skyline wordt gedomineerd door honderden hijskranen, een indicatie van wat de toekomst gaat brengen. Momenteel kunt u echter al genieten van heel wat culturele bezienswaardigheden. Bezoek het nieuwe Frédéric Chopin Museum, een eerbetoon aan deze beroemde componist, en het uitstekende Museum voor Moderne Kunst in Warschau. Ondertussen is het Filharmonisch Orkest van Warschau een van de beste in Europa, en de sfeervolle oude stad geeft bezoekers een kijkje in de geschiedenis van deze fascinerende Oost-Europese stad.

In Warschau vindt ook een culinaire revolutie plaats. Een toenemend aantal jonge, getalenteerde Poolse koks opent restaurants in de hoofdstad en serveert originele interpretaties van traditionele Poolse gerechten. En dan is er natuurlijk het opwindende nachtleven dat zó goed is dat veel bezoekers het vergelijken met Berlijn, 10 jaar geleden.

U kunt de Poolse hoofdstad het hele jaar door bezoeken. Ofschoon de winters in Warschau streng zijn, maakt de kou geen einde aan de festiviteiten. De reputatie van het Warschau Kerstfestival wordt elk jaar groter, en in de lente worden weer andere feesten gevierd. In juni vinden de Midzomernachtfeesten plaats, op de langste dag van het jaar. Meer dan 100.000 mensen komen opdagen om dit op de Midzomermarkt in traditionele kostuums te vieren.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.