Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Polen

Vliegtickets naar Polen

De meeste eerste bezoekers beginnen hun reis in het betoverende Krakau, dat één van de weinige Poolse steden was die relatief onbeschadigd uit de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog kwam. Tegenwoordig is het één van de grootste trekpleisters van het land, een prachtige stad die terecht op de werelderfgoedlijst van Unesco is opgenomen. Krakau is de thuisbasis van het grootste middeleeuwse plein van Europa, en is een prachtige plek om te voet te verkennen - om elke hoek en bocht komt er weer een ander adembenemend historisch gebouw tevoorschijn.

Een andere visueel verbluffende stad in Polen is Gdańsk, dat beschikt over zeer indrukwekkende staaltjes architectuur. De unieke gebouwen weerspiegelen dat de stad een belangrijke haven is die, historisch gezien, in de oorlogen tussen keizerrijken verstrikt raakte. De ligging maakt het een goed startpunt voor het verkennen van andere delen langs de Baltische kust.

Niet zo schilderachtig, maar toch zeker een bezoek waard, is de hoofdstad Warschau. Wat Warschau mist qua uiterlijk, wordt goedgemaakt door zijn energieke, vriendelijke bevolking, gelegenheden met live muziek en de overvloed aan fascinerende musea. Het is gemakkelijk om uzelf onder te dompelen in het nachtleven, en ook het culinaire leven is leuk om te verkennen.

Eén van de grootste trekpleisters van Polen, als u eenmaal de stad uit bent, is het natuurlijke landschap. Op het Poolse platteland vindt u talloze gebieden vol oude kerken en charmante boerderijen die niet op een ansichtkaart zouden misstaan. Als u wilt wandelen, moet u in het zuiden zijn. Het landschap langs de Slowaakse grens is daar bergachtiger, en dit resulteert in een aantal prachtige paden om te wandelen en hiken, en ook geweldige fietspaden.

Onze bestemmingen in Polen
Bezoek Warschau om een van de meest opwindende opkomende Europese steden te ervaren.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken