Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Nice

Wanneer u aan boord stapt van een vlucht naar Nice, een van de meest fotogenieke bestemmingen in Europa, hebt u onmiddellijk een gevoel van glamour. De stad is een toegangspoort tot Cannes, St Tropez en Monte Carlo, en het heeft een haven die zelfs de rijkste booteigenaren doet blozen. Het roept beelden op van prachtige kusten, met mooie mensen zonnend aan zee.

Nice is terecht bekend vanwege zijn prachtige Promenade des Anglais, die een lichte buiging maakt rond de Baie des Anges (Baai der Engelen). Terwijl u geniet van een kopje koffie op een zonovergoten terras met uitzicht op de fonkelende blauwe Middellandse Zee, is het verleidelijk om te denken dat het leven niet veel beter kan worden dan een verblijf in deze Franse stad.

En toch heeft Nice nog veel meer te bieden dan de historische weelde van het Hôtel Le Negresco of de jachten van meerdere miljoenen euro's afgemeerd in de haven. Vieux Nice (de oude stad) is een en al geschiedenis en karakter - de architectuur dateert uit de 17e eeuw - en een wandeling langs de markten, winkels en kerken voelt alsof u een stap terugdoet in de tijd. In de tussentijd heeft het heldere mediterrane klimaat kunstenaars als Matisse en Picasso geïnspireerd.

Het prachtige klimaat betekent dat dit voor iedereen een stad is om buiten door te brengen - de promenade is de thuisbasis van zowel skaters als goed geklede paren op weg naar een van de met een Michelin ster bekroonde restaurants van de stad.

Ondanks de deftige geschiedenis, rust Nice gelukkig niet op haar lauweren. De nieuwe Promenade du Paillon is een stedelijk park in het centrum van de stad en winkelen is uitgegroeid tot een grote bezienswaardigheid, met alles van kleine boetiekjes in Vieux Nice tot hoogwaardige couturiers aan de Rue Paradis en bekende merken op Avenue Jean Médecin.

Geen wonder dus dat Nice de meestbezochte stad van Frankrijk is, op Parijs na.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Frankrijk
Frankrijk
Lyon, ooit een van de best bewaarde geheimen van Frankrijk, biedt geweldige gerechten, een fantastische cultuur, een heerlijk klimaat en een fascinerende geschiedenis.
Frankrijk
Ontdek Parijs, een van 's werelds meest geliefde steden, en geniet van architectonische wonderen, culinair eten en ongeëvenaarde kunstschatten.