Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Frankrijk

Vliegtickets naar Frankrijk

Er zijn maar weinig bestemmingen ter wereld die zo geromantiseerd worden. Vluchten naar Frankrijk kunnen het begin zijn van een enerverende reis.

De hoofdstad, Parijs, heeft zoveel te bieden - de Eiffeltoren, Notre Dame, Arc de Triomphe en Montmartre - om maar een paar bezienswaardigheden te noemen. En dan mogen we de wereldberoemde musea niet vergeten, zoals het Centre Georges Pompidou, Musée d'Orsay en, natuurlijk, het Louvre - waar u Leonardo da Vinci's Mona Lisa kunt bekijken en 's werelds meest beroemde glimlach persoonlijk kunt ervaren.

Parijs is ook de thuisbasis van een aantal fantastische hotels, restaurants en lounges, waarvan vele nog aantrekkelijker zijn gemaakt door de eraan verbonden legendes. Deze variëren van het Ritz, waar Coco Chanel verbleef in 1940, tot L'Auberge de Venise, een restaurant dat ooit de Dingo Bar was, een plek bezocht door Ernest Hemingway en F. Scott Fitzgerald.

Hoewel de eetgelegenheden fenomenaal zijn in Parijs, zullen de kenners beweren dat Lyon, de op twee na grootste stad van Frankrijk, de ware voedselhoofdstad van het land is. Dit is de plek om rond te hangen in charmante, ontspannen bistro's en te genieten van authentieke gerechten bereid met lokale ingrediënten.

Nice, de op één na meest bezochte stad van Frankrijk, combineert eeuwig prachtig weer, legendarische stranden en een geschiedenis doordrenkt met glamour. Loop over de Promenade des Anglais of door de historische oude stad om uzelf onder te dompelen in deze beeldschone bestemming.

Maar als u liever aan de drukte van het stadsleven ontsnapt, is Frankrijk uiteraard ook de thuisbasis van prachtige landschappen, zoals de kenmerkende glooiende heuvels en velden van de Provence. Of ga voor de kust - de Franse Riviera (Côte d'Azur) doet zijn reputatie van prachtig landschap (en prachtige mensen) alle eer aan.

Onze bestemmingen in Frankrijk
Lyon, ooit een van de best bewaarde geheimen van Frankrijk, biedt geweldige gerechten, een fantastische cultuur, een heerlijk klimaat en een fascinerende geschiedenis.
Nice dankt haar reputatie grotendeels aan de weersomstandigheden, en de lange, hete zomers en milde winters maken het een perfecte bestemming.
Ontdek Parijs, een van 's werelds meest geliefde steden, en geniet van architectonische wonderen, culinair eten en ongeëvenaarde kunstschatten.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken