Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Tunis

Op de kaart lijkt het misschien maar een dunne landstrook aan de Middellandse Zee, maar laat u niet van de wijs brengen door de omvang van de hoofdstad van Tunesië. Al vanaf het moment dat uw vlucht in Tunis landt, raakt u onder de indruk van deze rustige maar ook bruisende stad.

Tunis werd pas in 1956 onafhankelijk als hoofdstad van Tunesië, en er zijn duidelijke internationale invloeden voelbaar in deze Noord-Afrikaanse stad, waaronder Spaanse, Franse en Duitse.

Dit is met name merkbaar in de nieuwe gebieden, waar de straten op die in Parijs of Barcelona lijken. Het komt dan ook als geen verrassing dat Tunis een van de modernste en ook een van de meest relaxte steden in de Noord-Afrikaanse en Arabische wereld is.

Aan de andere kant van de stad ligt The Medina of Tunis, nu Unesco Werelderfgoed. In dit netwerk van nauwe steegjes vindt u moskeeën, paleizen en soeks, hier kunt u op ontdekkingsreis gaan door de geschiedenis van Tunis en de lokale bevolking ontmoeten. De grote moskee, Al-Zaytuna, domineert hier, naast de mooie Kathedraal van Sint Vincent de Paul. Het district is tevens het traditionele winkelgebied van de stad, u kunt hier alle soorten souvenirs krijgen.

Vergeet de andere opvallende bezienswaardigheden niet te bekijken, zoals de twee zeepoorten: Bab El-Jedid en Bab El-Bahr; en de paleizen Dar Hussein, Dar Ben Abdallah en Dar Lasram. Naast cultuur heeft Tunis ook vele goede eetgelegenheden. De inwoners van Tunis koesteren hun traditionele keuken, die u in de talloze restaurants door de hele stad kunt uitproberen. Dus ga er lekker voor zitten en geniet tijdens uw verblijf van de Tunesische levenswijze.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Tunis

1 bestemming