ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Tunesië

De stranden van Tunesië zijn een grote trekpleister voor de meeste reizigers - deze lange, uitgestrekte zandstroken aan de Middellandse Zee worden drukbezocht tijdens het hoogseizoen, en de zonaanbidders zorgen dat de hotelketens volgeboekt zijn. Als u op zoek bent naar iets chiquers: het eiland Djerba beschikt over enkele van de beste stranden van Tunesië met bijpassende, luxe hotels en heel wat restaurants bij de haven die versgevangen vis verkopen, terwijl het ongelofelijke uitzicht gratis is.

In het levendige Tunis vindt u markten, moskeeën, voetbalstadions en live muziek, naast een groot aanbod aan restaurants die Tunesische gerechten van wereldklasse serveren. U vindt er woestijnschotels afgemaakt met harissa tot gebak dat smelt in uw mond dat kan concurreren met de beste Parijse patisserieën. De kunstzinnige buurt Sidi Bou Said is een heerlijke mix van geplaveide straatjes, bloeiende bougainville langs de muren en een adembenemend uitzicht over de Golf van Tunis. Daarnaast behoren de restaurants tot de beste van de stad.

Voor iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in geschiedenis of archeologie is het legendarisch Carthago een must, met z'n schilderachtige ruïnes die alles omvatten, van Romeinse baden tot een amfitheater omringd door bossen. En Dougga, dat op maar een uur rijden van Tunis ligt, heeft enkele van de best bewaarde Romeinse ruïnes in Afrika.

De grootste aantrekkingskracht van Tunesië is dat toeristen er, afgezien van de grote resorts, dun gezaaid zijn. U heeft de historische bezienswaardigheden vaak helemaal voor uzelf en wanneer u Tunis verlaat, zult u kilometerslang de enige reiziger zijn. Maar de lokale bevolking is warm en verwelkomt u graag. U zult nooit om een praatje met anderen verlegen zitten en makkelijk nieuwe vrienden maken.

Onze bestemmingen in Tunesië
Tunis is een rustige maar ook bruisende stad die indruk maakt – bezoek deze stad en geniet van de cultuur, hamams en de verbazingwekkende keuken.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken