Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Afrika
  4. Marokko
  5. Vliegtickets naar Casablanca

Vliegtickets naar Casablanca

De naam Casablanca roept waarschijnlijk eerder beelden uit de beroemde film uit 1942 op dan beelden van de Marokkaanse stad zelf. Maar grappig genoeg waren er destijds geen vluchten naar Casablanca voor Humphrey Bogart en de rest van de acteurs die in deze oorlogsklassieker meespeelden; de film werd bijna geheel in Hollywood opgenomen.

Met vijf miljoen inwoners is Casablanca de grootste stad van Marokko en van de gehele Maghreb. Het wordt soms gewoon over het hoofd gezien omdat men denkt dat het meer een zakelijke hub is dan een toeristische bestemming. Niets is minder waar.

Blijf ruim denken als u uw reis naar de Marokkaanse metropool boekt, want het eerste dat u bij aankomst zal opvallen is het kleine aantal toeristen. De meeste bezoekers kiezen Marrakesh of de hoofdstad Rabat als hun eerste stop, velen komen slechts voor een dagtocht naar Casablanca. Ze realiseren zich niet dat ze dan bezienswaardigheden als de Hassan II-moskee en andere prachtige architectuur mislopen.

Casablanca – of Casa zoals de inwoners zeggen – biedt een perfecte mix van bezienswaardigheden en activiteiten. Klassieke structuren en oudere delen gaan naadloos op in moderne buurten. Marokkanen werken hard, maar weten ook hoe ze moeten relaxen en zichzelf vermaken, en in de Corniche komt de stad 's nachts echt tot leven. De lokale bevolking doet de restaurants en uitgaansgelegenheden massaal aan en de service is altijd warm en vriendelijk.

Casablanca is ook een paradijs voor foodies, u vindt hier verschillende typen heerlijke gerechten – variërend van lokaal en eenvoudig tot Frans en chic. Wat u ook in Casablanca doet, u bent verzekerd van een geweldige tijd.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Casablanca

1 bestemming