Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Afrika
  4. Vliegtickets naar Marokko

Vliegtickets naar Marokko

Zelfs het woord 'Marokko' heeft allure en roept beelden op van drukke souks, zilveren theepotten met lange tuiten, prachtige kleden gedrapeerd over loungebanken en andere beelden uit oude films. En gelukkig is dat in werkelijkheid deels ook zo, al zult u dankzij vluchten naar Marokko ontdekken dat het land tegenwoordig veel meer te bieden heeft dan alleen kamelen en de geur van kruiden.

Casablanca is de meest dynamische stad van Marokko, het zakelijk hart van het land en de thuisbasis van de levendige kunstenaarsscene en de meest gedurfde ontwerpers, dit alles in een bijna Europees aandoende sfeer. Verblijf een paar dagen in Casablanca voor een kijkje in de toekomst van Marokko. Ga naar Marrakesh om meer te weten te komen over het verleden, en ontdek de oude stad (de medina), een betoverende mix van drukke straatjes, stoffige souks, grote paleizen, historische gebouwen en de zo nu en dan opduikende gloednieuwe boetiekjes of cafés. Een wandeling door de souks op zoek naar souvenirs en daarbij verplicht afdingen is de ultieme Marrakech-ervaring. Djemaa el-Fna is het belangrijkste plein van de stad en is al duizend jaar lang een ontmoetingsplaats. U kunt hier ook slangenbezweerders aan het werk zien.

Ga naar Marrakesh om meer te weten te komen over het verleden, en ontdek de oude stad (de medina), een betoverende mix van drukke straatjes, stoffige souks, grote paleizen, historische gebouwen en de zo nu en dan opduikende gloednieuwe boetiekjes of cafés. Een wandeling door de souks op zoek naar souvenirs en daarbij verplicht afdingen is de ultieme Marrakech-ervaring. Djemaa el-Fna is het belangrijkste plein van de stad en is al duizend jaar lang een ontmoetingsplaats. U kunt hier ook slangenbezweerders aan het werk zien.

Fez kent zijn eigen prachtige medina, vol markten met allerlei soorten koopwaar, van lokale hapjes tot handgemaakte voorwerpen en tapijten. In Tanger treft u vele sporen uit de Marokkaanse geschiedenis, met name in de oude ommuurde stad. U vindt er ook de nieuwe stad, een moderne metropool. Tanger herbergt een mix van culturen – Frans, Spaans, Portugees en Noord-Afrikaans – veel hiervan is terug te vinden in het eten, de architectuur en het dagelijks leven in de stad.

Reizen door Marokko kan bij tijd en wijle uitdagend zijn - opdringerige verkopers kunnen volhardend zijn en afdingen wordt van u verwacht - maar met een beetje geduld komt u een eind.

Onze bestemmingen in Marokko
Als u de grootste stad van Marokko bezoekt, wordt u beloond met volop interessante architectuur en restaurants.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken