Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Duitsland

Vliegtickets naar Duitsland

Duitsland is een Europese bestemming die alles lijkt te hebben - bruisende steden, een fascinerende geschiedenis en landschappen die u in een prentenboek tegen kunt komen.

Het is geen verrassing dat de meeste reizigers op vluchten naar Duitsland direct naar Berlijn gaan, een stad die zich snel ontwikkelt tot een van de meest populaire bestemmingen voor een citytrip. Vijfentwintig jaar na de val van de Berlijnse Muur bruist de herenigde hoofdstad van het leven.

De hoofdstad is echter niet de enige plek die een bezoek waard is, met München als tweede kandidaat voor favoriete Duitse bestemming. De Beierse hoofdstad heeft een aantal ongelooflijke culturele bezienswaardigheden, van de sfeervolle Königsplatz tot de Alte Pinakothek, een galerie waarvan de collectie Europese kunst dateert uit de Middeleeuwen.

En dan mogen we het beroemde Oktoberfest niet vergeten, een viering van Beierse gerechten en plezier dat elk jaar miljoenen bezoekers trekt. Er is een oude Duitse uitdrukking die luidt 'Stadtluft macht frei' - stadslucht maakt vrij - en inderdaad, het gevoel van vrijheid en levendigheid in München is voelbaar.

Hamburg, daarentegen, is een stad die bekendstaat om de ontspannen en open houding. De levendige wijk Reeperbahn was ooit de thuisbasis van de Beatles toen ze voor het eerst begonnen met optreden - een claim die beroemd is en waar de inwoners van de stad met recht trots op zijn.

Maar hoe graag u ook van de Stadtluft geniet, de ongelooflijke natuurlijke schoonheid en het ruige landschap van Duitsland zijn een ware beloning als u de steden verlaat. Met de met sneeuw bedekte bergen in het zuiden, donkere smaragdgroene bossen en imposante kastelen en kerken zou het land niet misstaan in een sprookje. (Dus is het misschien geen wonder dat Duitsland de geboorteplaats is van de gebroeders Grimm.)

Onze bestemmingen in Duitsland
Van intieme straten tot interessante, moderne architectonische ontwikkelingen, een vlucht naar Düsseldorf biedt een fascinerende kijk op Duitsland.
Van intieme straten tot interessante, moderne architectonische ontwikkelingen, een vlucht naar Düsseldorf biedt een fascinerende kijk op Duitsland.
Een keuken van wereldklasse, rijke geschiedenis en een levendige tegencultuur - simpel gezegd, Hamburg heeft voor alle leeftijden en smaken iets te bieden.
München beschikt niet alleen over meer theaters en tentoonstellingen dan de andere steden in Duitsland, maar ook over de mooiste architectuur.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken