ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een relatief klein land dat bestaat uit twee eilanden, het Noorder- en Zuidereiland. Hoewel het meer schapen telt dan mensen, is het toch een fantastische bestemming. De inwoners van Nieuw-Zeeland (bijgenaamd de Kiwi's) zijn open, vriendelijk, willen graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, delen maar wat graag hun kennis met de toeristen of mogen graag even met hen kletsen in één van de mooi ingerichte lounges in Auckland of elders.

En ondanks dat Nieuw-Zeeland bekendstaat om zijn ruige natuur, heeft het vele goede restaurants waar de verste ingrediënten worden gebruikt evenals hoogwaardige accommodaties voor allerhande stijlen. Deze variëren van de chicste hotels ter wereld tot eenvoudige, maar comfortabele hostels die gericht zijn op backpackers die door het land willen zwerven op zoek naar hun volgende avontuur.

Auckland is veruit de grootste stad van het land met meer dan een miljoen inwoners van de in totaal 4,2 miljoen die het land telt. Hierdoor bevinden zich de meeste van de beste hotels en restaurants van Nieuw-Zeeland in Auckland. Ga lekker uit eten in restaurant Kazuya of in The Shed en doe beslist het zeereservaat Goat Island aan.

Christchurch fungeert als uw startpunt voor al uw avonturen op het Zuidereiland. Het Orana Wildlife Park is een absolute must voordat u de wildernis intrekt, net zoals een helikoptervlucht over de stad zelf. Als u wat hapjes en drankjes wilt inslaan, dan kunt u bij de King of Snake prima terecht. De Addington Coffee Co-Op daarentegen, is dé plek om mensen te bekijken en om te genieten van een laat ontbijtje. De George Christchurch biedt accommodaties van topklasse.

Ga vanuit Christchurch naar Queenstown, één van de sporthoofdsteden ter wereld op het gebied van extreme sporten; voor alles van raften en skydiven tot wandelen.

Onze bestemmingen in Nieuw-Zeeland
De unieke geografie van Auckland, een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven, maakt het voor elke reiziger een plaats die bezocht moet worden.
Christchurch voelt misschien klein aan maar dat is onderdeel van de charme en de nog onverschrokken reizigers kunnen er voor elke interesse iets vinden.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken