ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar de Seychellen

Deze uitgestrekte groep in de Indische Oceaan bestaat uit 115 eilanden en heeft alles wat u maar wenst: perfect weer, prachtige stranden en een schitterende blauwe oceaan vol zeeleven. Voeg daar nog een overvloed aan luxe vijfsterrenhotels aan toe, en u bent helemaal klaar voor de rustigste vakantie ooit omringd door prachtige baaien en ongekende uitzichten.

Waar kunt u zoal verblijven op de Seychellen? Er zijn slechts 15 eilanden bewoonbaar, en de meeste reizigers verblijven op één van de volgende drie: Mahé, Praslin en La Digue. Mahé is het grootste eiland en de hoofdstad hiervan, Victoria, is de beste plek om meer te weten te komen over de lokale cultuur. Het Nationaal Historisch Museum is klein, maar vol met informatie over de muziek, de lokale gewoonten en bijgeloven en, natuurlijk, de bekroonde nationale plant 'coco de mer' (kokospalm).

Maar waarom zou u binnen blijven als u uw eigen privéparadijs hebt om te verkennen? Ga nadat u door Victoria bent gewandeld (en dat is zo gedaan) richting het bos en trek eropuit. Het Morne Seychellois National Park is een uitgestrekt natuurgebied, en als u de hoogste top (905 m boven de zeespiegel) bereikt, zult u worden beloond met schitterende uitzichten op het eiland.

Toch zijn de stranden in de Seychellen nog steeds de grootste trekpleister. Er is geen enkel stukje strand dat niet fotowaardig is, maar de Petite Anse baai is extra bijzonder: denk aan poederzacht wit zand en aquamarijnblauw water, tegen een achtergrond van weelderige groene en granieten heuvels. Het is ook een fantastische bestemming om te snorkelen en te duiken. Op sommige plekken kan er gelijk vanaf het strand al worden gesnorkeld en vindt u er koraal om te verkennen.

Als u tijd hebt om de eilandengroep verder te verkennen, ga dan richting Praslin. Hier vindt u niet alleen het verbluffend mooie Cote d’Or strand, maar het natuurgebied op dit eiland, Vallée de Mai, is een Unesco-Werelderfgoedlocatie waarvan wordt gedacht dat deze miljoenen jaren oud is. Het kleine eiland La Digue is ook een bezoekje waard. Aangezien er geen auto's op dit eiland zijn, is het het meest rustige van alle drie.

Onze bestemmingen in Seychellen
Mahé is echt een stukje paradijs. Bezoek het eiland om groene bergen, levendige markten en, misschien wel het meest beroemd, de perfecte stranden voor op een ansichtkaart te verkennen.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken