Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Afrika
  4. Vliegtickets naar Mauritius

Vliegtickets naar Mauritius

Mark Twain had het zeker bij het rechte eind toen hij meer dan een eeuw geleden opmerkte: "Je krijgt het idee dat Mauritius eerst werd gemaakt en dat de hemel daarvan een kopie is." Boek vluchten naar Mauritius om te ontdekken waarom dat zo is.

Voor de beste strandvakanties moet u naar Mauritius, van het bruisende Grand Baie in het noorden - een toevluchtsoord voor watersportliefhebbers en adrenalinejunkies die er gaan skydiven - tot aan het relaxte door bomen omzoomde strand van St. Félix in het zuiden.

Maar is er nog meer te doen? Om te beginnen moet u op ontdekkingstocht. De kustweg die van Tamarin naar Souillac loopt, biedt een totaalplaatje van het hele eiland - koraalriffen, lagunes, uitkijkpunten en natuurreservaten liggen langs de route. Net als betaalbare hotels en restaurants die het u mogelijk maken de reis op uw eigen tempo af te leggen. De delen van het binnenland die niet tot de nationale parken behoren, bestaan uit meren of uitgestrekte natuurgebieden, in feite kleine brokjes cultuur. De winkelsteden Curepipe (grote overdekte stadswinkels) en Quatre Bornes (hectische marktkraampjes) zijn perfect voor een dagje uit.

Vlak bij de hoofdstad Port Louis bevindt zich één van de meest populaire bezienswaardigheden: de bijna 300 jaar oude Pamplemousses Botanical Garden (of Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden), een uitgebreide verzameling exotische bloemen en planten. Om echt terug te keren naar de natuur moet u naar Black River Gorges, waar de Alexandrawatervallen te vinden zijn en exotische dieren, maar neem wel een stevig paar wandelschoenen mee want dit park is enorm.

Er is ook veel moois te bewonderen dat door mensenhanden is gemaakt, zoals kerken, moskeeën en andere religieuze, iconografische schatten, verspreid over het hele gebied. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon relaxen op enkele van de mooiste stranden ter wereld.

Onze bestemmingen in Mauritius
Bestaat het paradijs op aarde? Als u in Mauritius bent aangekomen, hoeft u misschien niet verder te zoeken.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken