ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Spanje

Spanje is een land met vele facetten, dat rijke culturele tradities combineert met moderne steden zoals Madrid en Barcelona. Het landschap is er prachtig en de Pyreneeën vormen een geweldig decor voor de kust met zijn mooie stranden, waardoor veel mensen elk jaar opnieuw vluchten naar Spanje boeken om er te genieten van het goede leven. Enorme versierde kathedralen zijn overal in het landschap te vinden, en het wereldberoemde nachtleven van de steden stelt zelf de meest energieke reiziger tevreden.

Als u begint in Madrid, ga dan naar het Palacio Real de Madrid, de residentie van de Spaanse koning. Ga naar een voetbalwedstrijd van Real Madrid en daarna naar Cuenca, dat tussen Madrid en Valencia ligt, om deze goed bewaarde middeleeuwse stad te bekijken. In Barcelona mag u de Sagrada Familia niet missen - de onderscheidende hoeken en vormen zijn het werk van de wereldberoemde kunstenaar Antoni Gaudí. Verblijf in het Majestic Hotel of het Arts Barcelona Hotel; het laatste ligt direct aan de Middellandse Zee.

U kunt ook 's zomers naar de Middellandse-Zeekust voor een echte strandvakantie. Plekken als de Costa Brava, Costa Blanca en Costa de Almeria beschikken over een klassieke charme die moeilijk te vinden is in andere gebieden ter wereld. La Concha in San Sebastián zou zomaar het beste stadsstrand van Europa kunnen zijn. Als u feest wilt vieren, ga dan naar Ibiza met z'n dansfeesten die de hele nacht duren.

En dan is er nog het eten. Veel van 's werelds beste restaurants bevinden zich in Spanje, van El Celler de Can Roca in Gerona en Azurmendi in Larrabetzu tot het duo Arzak en Mugaritz in San Sebastian. Als verfijnd dineren niet uw ding is, ga dan gewoon een wandeling maken en loop welk restaurant dan ook binnen. De zelfgemaakte gerechten zijn zeker vers en heerlijk.

Onze bestemmingen in Spanje
Kunt u niet kiezen tussen een strandvakantie en een stedentrip? Neem een vlucht naar Barcelona en u krijgt het allebei.
Vliegt u naar Madrid, zorg dan dat u honger hebt: de stad zit vol kunst, architectuur, sfeer en ongelofelijk eten.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken