Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Voordat u gaat vliegen

Timeless Spa

Geniet van een ontspannend moment of een paar uur in de relaxte omgeving van de Timeless Spa in Emirates Terminal 3.
Verfris uw geest, lichaam en ziel

Geniet van wat tijd voor uzelf in de ontspannende omgeving van onze spa. Kies uit verfrissende behandelingen en schoonheidstherapieën waardoor u opgeladen en verfrist aan uw vlucht begint. U vindt onze ontspannende Timeles Spa in onze First Class Lounge, Business Class Lounge en het Dubai International Airport Hotel.

Timless Spa in de Emirates Lounge

Geniet van wat welverdiende ontspanning terwijl u op uw vlucht wacht. Kies voor een massage of een gezichtsbehandeling, of fris uzelf op met een manicure of haarstyling. Een speciale selectie behandelingen is gratis in onze First Class Lounge in Dubai of tegen een kleine betaling als u in Business Class vliegt.


Meer informatie

  • Gezicht en lichaam

    Geef uw huid een gezonde glans met een voedende gezichts- en lichaamsscrub. Natuurlijke ingrediënten exfoliëren en hydrateren voor een fris gevoel.

  • Nageltherapie

    Laat uw nagels en nagelriemen verzorgen met een luxe manicure of pedicure. Laat een nieuwe kleur nagellak toevoegen en geniet van een ontspannende hand- of voetmassage.

  • Massage

    Voel de spanning van uw reis en uw zorgen wegsmelten dankzij een ontspannende massage. Kies uit een hoofd-, rug-, hand-, been- en voetmassage.