ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

BELEEF HET MEE

My Emirates-pas

Vlieg deze zomer naar Dubai en profiteer van exclusieve aanbiedingen en kortingen met uw Emirates-instapkaart.

Bespaar op een zomer vol actie in Dubai

Profiteer deze zomer van geweldige aanbiedingen en kortingen in Dubai en de V.A.E. met de My Emirates-pas.

Vlieg met ons naar Dubai tussen 1 mei en 30 september 2024 en gebruik uw Emirates-instapkaart voor korting in spa's, restaurants en winkels van grote merken.

Bespaar op tickets naar de grootste gezinsattracties, zoals At The Top Burj Khalifa, The Palm Monorail, The View at The Palm of City Sightseeing. Koel heerlijk af in het Aquaventure Waterpark bij Atlantis The Palm en geniet van de spanning in het binnenpretpark IMG Worlds of Adventure of Dubai Parks & Resorts.

En het is niet alleen voor bezoekers, ook terugkerende inwoners kunnen deze zomer profiteren met de My Emirates-pas.

U kunt profiteren van honderden aanbiedingen. Boek dus direct en vlieg tussen 1 mei en 30 september 2024 naar Dubai.

Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen en lees onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

Dubai Summer Surprises

Kom op bezoek tijdens Dubai Summer Surprises en profiteer van nóg meer aanbiedingen en kortingen. De grootste extravaganza voor shopping- en gezinsentertainment van Dubai is er weer van 28 juni tot 1 september 2024, met culturele evenementen, vuurwerkshows, loterijprijzen en meer. Gebruik uw Emirates-bagagevrijdom om uw koffers te vullen met de beste deals bij designers én alle aanbiedingen van My Emirates-pas.

De My Emirates-pas gebruiken

Laat uw mobiele of afgedrukte Emirates-instapkaart en uw foto-ID zien bij deelnemende locaties, zodat ze weten dat de instapkaart van u is.

Als u een mobiele instapkaart gebruikt, is het verstandig om een screenshot te maken, omdat uw pas mogelijk verdwijnt uit uw digitale wallet of Emirates App na uw vlucht.

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen