Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Chicago

Chicago is de op twee na grootste stad in de Verenigde Staten en heeft een unieke eigen charme. Een groot deel daarvan komt van de mensen; het ligt midden in het centrale westen van Amerika, dat bekendstaat om zijn vriendelijke inwoners, lachende gezichten en een positieve houding.

De mensen in Chicago zullen, ondanks het snelle leven dat samengaat met een economische en culturele metropool, hun uiterste best doen om u te helpen (zelfs als u er niet echt verloren uitziet).

Chicago begon als een belangrijk punt tussen de Grote Meren en de Mississippi-rivier, en kwam tot ontwikkeling gedurende het tijdperk van expansie van het Amerikaanse Westen. Het bleef rond 1800 een belangrijke rol spelen in de verbinding tussen oost en west als knooppunt van het treinverkeer en als groeiend economisch centrum.

Nu is de stad echt een broeinest van cultuur, met musea van wereldklasse, restaurants, concertzalen, sportteams, theaters, live muziek en nog veel meer. Als u naar Chicago vliegt, zult u ontdekken dat het niet alleen een stad is van tradities waaraan wordt vastgehouden, maar dat het er ook bruist van nieuwe energie, dankzij stedelijke professionals die onontgonnen terrein ontdekken, in de manier waarop ze leven en de dingen die ze doen. Het is de thuishaven van voormalig president Barack Obama, die zijn twee verkiezingsoverwinningen vierde in het enorme en prachtige Grant Park, een van de vele parken van de stad.

Ondanks de bijnaam The Windy City, is de koele wind die uit Lake Michigan waait niet bijzonder bijtend. (Er wordt gezegd dat de zinsnede dateert uit 1800, toen de lokale politici werden aangeduid als "vol hete lucht"). Maar ondanks dat is het wel goed om u warm aan te kleden als u gaat wandelen rond het grootste van de Grote Meren in Noord-Amerika.

Wat eten betreft, kunt u het beste beginnen met pizza. Chicago staat bekend om zijn pizza's gemaakt in een diepe schaal, met hoog opgestapelde ingrediënten op een grote, dikke, vullende bodem en tot in perfectie bereid in een gloeiende bakstenen oven. Bovendien bieden de vele etnische enclaves, variërend van Vietnamees tot Pools, hun eigen specialiteiten die rechtstreeks zijn meegebracht uit hun land van herkomst. De porties in Chicago zijn net zo royaal en publiekstrekkend als de mensen die ze serveren.

In wezen is een verblijf in Chicago als een verblijf in een dwarsdoorsnede van de Verenigde Staten, een plek waar het land samenkomt in één geweldige samensmelting van culturen en keukens. Het heeft voor ieder wat wils.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Verenigde Staten
Verenigde Staten
Boston is een krachtige mix van Amerikaanse geschiedenis, tradities van de arbeidersklasse en toonaangevende elegantie.
Verenigde Staten
Ervaar de cowboycultuur, zuidelijke gastvrijheid en schitterende wolkenkrabbers in deze bruisende metropool. Laat u charmeren door Dallas-Fort Worth, een verhaal van twee steden.
Verenigde Staten
Houston is een rodeostad, kunstbestemming, centrum van ruimtevaartinnovatie en hippe eetbestemming en heeft veel te bieden aan de vele bezoekers.
Verenigde Staten
Van kunstmusea van wereldklasse tot onberispelijke onafhankelijke restaurants, klassieke Hollywood-bezienswaardigheden tot spannende outdooractiviteiten, LA heeft het allemaal.
Verenigde Staten
Neem het vliegtuig naar Miami, een levendige kuststad met iconische art-decogebouwen, prachtige stranden, tropische tuinen en heerlijk eten.
Verenigde Staten
De Big Apple is de plek waar talloze iconische monumenten, culturele hoekstenen en goddelijk eten een eclectische, onstuimige mix vormen.
Verenigde Staten
Bezoek Orlando, ongetwijfeld 's werelds leukste stad, om van enkele van de beroemdste pretparken en nog veel meer te genieten.
Verenigde Staten
San Francisco is een stad vol tegenstellingen, en juist dat maakt het zo'n interessante reisbestemming.
Verenigde Staten
Seattle, omgeven door weelderige bossen, zit vol fantastische restaurants, sportvelden en uitgaansgelegenheden die gegarandeerd een blijvende indruk achter zullen laten.
Verenigde Staten
Washington D.C. is in één woord monumentaal en neemt een belangrijke plaats in de Amerikaanse geschiedenis in met haar vele wereldberoemde monumenten.