Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Dakar

Dakar is een stad met veel uiteenlopende aspecten, een mix van Afrikaanse, Europese en Midden-Oosterse invloeden die vooral in de keuken en het nachtleven tot uitdrukking komen. U vindt er restaurants die lokale vis- en schaaldiergerechten serveren, gekookt in Franse stijl, voortreffelijk streetfood op onverwachte plekken, en cafés waar plaatselijke bewoners Marokkaanse muntthee zitten te drinken. Er is iets voor iedere smaak.

De architectuur varieert enorm, van statige kathedralen tot majestueuze moskeeën, een keur aan koloniale gebouwen die zijn omgebouwd tot musea, hotels en restaurants.

Kortom, Dakar is een culturele smeltkroes. Villages des Arts verzorgt tentoonstellingen met werk van lokale kunstenaars; en dan zijn er de markten van de medina, een buurt waar de indrukwekkende Grande Mosquée de Dakar te vinden is. 's Avonds kunt u zich in het bruisende nachtleven van Dakar storten, een mix van coole, eenvoudige lounges en beroemde plekken. Thoissane, bijvoorbeeld, het eigendom van musicus en zanger Youssou N’Dour, is door het hele land bekend als de beste plek om Senegalese muziek te ervaren.

Boek geen vlucht naar Dakar als u niet naar de kust gaat. Zoals u van een stad op een schiereiland zou verwachten, zijn er prachtige baaien en stranden waaruit u kunt kiezen. Of bezoek meerdere eilanden als u uzelf echt wilt afzonderen. Ngor Island, vlakbij de kust van Dakar, is een kleine landstrook die ideaal is om even aan het alledaagse leven te ontsnappen. Huur een surflodge en trotseer de golven terwijl u s' avonds op een boot van een heerlijk visgerecht geniet.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Dakar

1 bestemming