ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Senegal

Het snelle stadsleven van de hoofdstad Dakar biedt relaxte stranden, heel wat plekken om te surfen en één van de beste vogelreservaten van Senegal. U kunt met een gerust hart vluchten naar Senegal boeken, want de mensen zijn er vriendelijk, het eten is er heerlijk en er is genoeg te doen om u wekenlang bezig te houden.

Dakar is een lawaaiige, bruisende stad waar de mensen van muziek houden, en dat zal u duidelijk worden waarheen u ook gaat. Médina met haar vele winkels en huizen is een van de meest levendige buurten van de stad. U kunt hier kleermakers vinden die voor u een maatpak kunnen maken, of u kunt gewoon door de straten slenteren om de nieuwste Senegalese muziek en mode te ontdekken. Of maak een stop bij de Grand Mosque, die dateert uit 1664. De koloniale gebouwen aan de Place de l'Indépendance zijn zeker het bezichtigen waard, maar trek wat meer tijd uit voor het Village des Arts, de thuisbasis voor het werk van de belangrijkste kunstenaars van Senegal.

Ook buiten Dakar heeft Senegal veel te bieden. Saint-Louis was de eerste Franse nederzetting in Afrika en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het ligt op een eiland in de rivier de Senegal. Het is er rustig en de plaats voelt oud aan met zijn koloniale architectuur. Het gebied rond de rivier de Casamance voelt tropisch aan, met wouden vol mangroves, kleine eilanden en een reeks populaire stranden in Cap Skirring. Breng een nacht door in Ziguinchor, waar u volop bomen, een ontspannen ambiance en historische gebouwen vindt.

Ook al bent u geen vogelaar, u zult vast onder de indruk zijn van de vogels in het Parc National des Oiseaux du Djoudj, dat ook bekendstaat als het Djoudj National Bird Sanctuary. Het is 16.000 hectare groot en herbergt bijna 300 soorten vogels. En dat maakt het park tot een plek waar u gegarandeerd iets te zien krijgt dat u nog nooit eerder heeft gezien. De beste manier om het te ontdekken is met de boot, maar u kunt er ook doorheen fietsen.

Onze bestemmingen in Senegal
De hoofdstad van Senegal is een van de meest levendige en gevarieerde bestemmingen van Afrika.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken