Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Rusland
  5. Vliegtickets naar Sint-Petersburg

Vliegtickets naar St. Petersburg

St. Petersburg is zonder twijfel een van meest geweldige bestemmingen ter wereld. Dit is een plek waar bijna elk huis een verhaal heeft en waar restaurants zijn te vinden in gebouwen die honderden jaren oud zijn.

Hier hebben Tchaikovsky, Vrubel, Pushkin en Dostoyevsky allemaal gewoond. De elegantie van de architectuur en de geschiedenis zijn het meest overweldigend.

Neem vluchten naar St. Petersburg tijdens de zomer, dan profiteert u het meest van alles wat deze stad te bieden heeft. De Witte Nachten van deze stad, nachten waarin het aan het begin van de zomer nooit volledig donker wordt, zijn legendarisch. Daarnaast maken de sneeuw en vorst in de winter het een stuk lastiger om rond te kijken (hoewel niet onmogelijk).

Zodra u hier bent, kunt u zich tegoed doen aan blini's en kaviaar in de toprestaurants of naar de kleine bakkerijen gaan voor warme taartjes en thee. Miss de Hermitage van de staat niet met een collectie van meer dan drie miljoen artefacten.

Als u een glimp wilt opvangen van de Russische geschiedenis moet u er ook zeker voor zorgen dat u de Petropavlovskaya Krepost op uw lijstje zet. Als u tijd hebt voor een dagtrip, bezoek dan buitenwijken zoals Pushkin (Tsarskoye Selo) of Petergof, beiden erkend als Werelderfgoedsites van Unesco, zodat u prachtige koninklijke paleizen, fonteinen en tuinen kunt ontdekken.

Er zijn meer dan genoeg plekken om te bezoeken in St. Petersburg, zoals markten, kerken en Russische baden, maar wij weten zeker dat u vooral zult genieten van het rondlopen in de prachtige straten. Dit geldt vooral voor Nevsky Prospekt, de belangrijkste boulevard van de stad en de locatie van vele winkels, restaurants en de drukte van de lokale bevolking. Ontspan in een lounge of neem een slokje thee terwijl de wereld aan u voorbijgaat in een van de vele cafés.

Als het weer goed is, neem dan een boottour langs de vele rivieren en kanalen van de stad en verken de stad via het water. Probeer een beter inzicht te krijgen in de geschiedenis van St. Petersburg, maar probeer ook te genieten van de stad die het vandaag de dag is geworden: een stad die plezier en avontuur combineert.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Sint-Petersburg

1 bestemming

Onze bestemmingen in Rusland
Rusland
De eeuwenoude hoofdstad van Rusland was het hart van de Sovjet-Unie. Hoewel de geschiedenis overheerst, kijkt Moskou ook vooruit, met charme en sierlijkheid.