Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Malta

Een overvloed aan historische bezienswaardigheden, luxe hotels, buitengewone restaurants en het omringende ongerepte water maken van vluchten naar Malta een must voor diegenen die onder de indruk willen raken van hun bestemming.

Veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van dit rotsachtige eiland bevinden zich in feite onder water. De overvloed aan wrakken en riffen heeft geleid tot een bloeiende duikindustrie. En het maakt niet uit over hoeveel ervaring of vaardigheid u beschikt, er is zeker een duiktour die bij u past. Als u liever boven de golven blijft, overweeg dan een eilandentrip - de zustereilanden Comino en Gozo zijn unieke bezienswaardigheden op zich. De kust is spectaculair om te zien, met grillige klippen die boeiende grotten en natuurlijke gebouwen laten ontstaan.

Terug op het land is er een aantal indrukwekkende oude locaties om te ontdekken. Voor de liefhebbers van geschiedenis voert een wandeling langs de kantelen van Valletta u terug in de tijd, terwijl de Cathedral of the Assumption en de Sint-Janscokathedraal een fascinerend kijkje bieden in het verleden van het eiland. Malta beschikt feitelijk over een van de oudste religieuze plekken van deze planeet, in de vorm van de megalithische tempel Ħaġar Qim die stamt uit 3.600 - 3.200 vóór Christus. Verder is het eiland ook de thuisbasis van het Ħal Saflieni Hypogeum, de enige ondergrondse tempel ter wereld.

Zodra u alle culturele bezienswaardigheden van Malta hebt ontdekt, wordt het tijd voor wat ontspanning. Er zijn heel veel mooie stranden waar u van de zon kunt genieten. Għajn Tuffieħa en Golden Bay, in het noordwesten van het eiland, zijn met name bijzonder, terwijl in het oosten de meer rotsachtige stranden domineren en hier veel resorts zijn te vinden.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.