ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
We brengen de belevenis van Oktoberfest aan boord met speciaal eten en drinken op vluchten tussen Duitsland en Dubai. Het grootste volksfeest ter wereld vindt plaats in München, maar van 21 september tot 6 oktober kunt u onze versie van de Wiesn beleven.

Geniet van een stein in onze A380 lounge aan boord

Vier Oktoberfest op zijn Duits in de A380 lounge aan boord van vluchten tussen Duitsland en Dubai. Onze Oktoberfest-peperkoekhartjes zijn een zoete en heerlijke gekruide traktatie. Neem een hap uit zachte pretzels, Kaiserbroodjes, een selectie Duitse vleeswaren en gebak. Spoel dit alles weg met gekoeld Paulaner Oktoberfestbier geserveerd in een stein, een traditioneel Duits bierglas.

Geniet van een feestmaaltijd in de lucht

U kunt kiezen tussen gebakken kip nuremberger en leberkaese, geserveerd met aardappelpuree, krautsalade en mosterd in First Class en Business Class. En als u in Economy Class vliegt, kunt u genieten van traditionele maaltijden met gehaktbrood met zuurkool en aardappelpuree tot biefstuk met komijnsaus en knöpfle.

Oktoberfest in luchthavenlounges

Geniet van authentieke Oktoberfest-vieringen in al onze lounges in Duitsland. Kies uit heerlijk sappig kalfsvleesgehaktbrood, obazda en aardappelsalade tot gemarineerde kippenpoten die het water in de mond doen lopen. En geniet van heerlijke weisswurst en versgebakken zachte pretzels.

Doe mee aan Oktoberfest-vieringen over de hele wereld

Oktoberfest is niet alleen voor Duitsers. Ontdek Oktoberfest-vieringen over de hele wereld.

Vlieg naar München voor de traditionele viering van vijf dagen en ga helemaal los met de lokale bevolking. Boek een tafeltje aan een van de vele biertenten en vier er de hele dag op los.

Als u op zoek bent naar iets dat nét een beetje anders is, boek dan een vlucht naar Osaka in Japan en ga naar Okinawa voor het jaarlijkse Rocktoberfest: een combinatie van rock- en metalbands met worst en bier. Of vlieg naar Toronto in Canada en reis naar Kitchener-Waterloo voor Oktoberfest Idol. Juich voor uw favoriete deelnemers terwijl u geniet van een traditionele stein.

Blijft u deze Oktoberfest thuis? Ga naar een van de speciale tenten in Dubai om te dansen en te genieten van een traditionele maaltijd met worst en zuurkool.

Wat is Oktoberfest?

Oktoberfest, de langste huwelijksreceptie allertijden, werd in 1810 gehouden ter viering van het huwelijk tussen de Beierse kroonprins Ludwig en prinses Therese van Saksen-Hildburghausen. De koninklijke familie nodigde alle inwoners van München uit om mee te vieren, want zoals men altijd zegt: hoe meer zielen hoe meer vreugd. De viering duurde vijf dagen en bestond uit wedstrijden, eten en drinken. Het feest gaat nu nog steeds door. Bezoekers en lokale inwoners kunnen van het einde van september tot het begin van oktober genieten van het jaarlijkse festival, dat twee weken duurt.
De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de configuratie van het vliegtuig. Als gevolg van operationele redenen kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.