ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Taiwan, China

Voor een bezoek aan Taiwan hebt u veel energie nodig voor de legio buitenactiviteiten en een goede eetlust voor de fantastische gerechten op dit eiland.

De mix van culturen in Taipei, waaronder Chinees, Japans en een gezonde dosis westerse invloed, maakt dit tot een fascinerende stad. De opkomende wijk Taipei is gecentreerd rondom Dihua Street. Deze straat heeft een grote diversiteit aan architectonische stijlen, variërend van 19e-eeuwse koopmanshuizen tot Japans modernisme. Hier vindt u enkele van de meest funky cafés en restaurants van de stad, evenals ouderwetse winkeltjes die stoffen, kruiden en specerijen verkopen. Het openbaar vervoersysteem (MRT) is een efficiënte manier om Taipei te verkennen en voor uitstapjes buiten de stad.

Voor liefhebbers van het buitenleven, met name wandelaars, zijn er genoeg dingen te doen in Taiwan. Het wandelpad Zhuilu Old Trail kruist de klif van Zhuilu (1.100 meter hoog) en op sommige punten hebt u een spectaculair uitzicht vanaf de klif op de Liwu rivier in de kloof. U kunt ook naar de top van Mount Qixing (1.120 meter) klimmen en Qixing Park bezoeken, van waaruit u prachtige uitzichten op het eiland hebt. Stop tijdens de afdaling even om bij te komen en neem een duik in de warmwaterbronnen van Lengshuikeng. Het wandelpad langs de prachtige watervallen van Sandiaoling is ook een verfrissende manier om een dag door te brengen.

Huur eens een motor en reis zo het eiland rond. Dit is één van de beste manieren om te genieten van Taiwans groene bossen en uitzicht op de Stille Oceaan. Veel mensen doen dit ook met de fiets. Als u tijd hebt, ga dan naar de kleinere omliggende eilanden om hier een paar dagen te relaxen op de gouden stranden. Groen eiland en Penghu zijn twee van de mooiste eilanden (het laatste is ideaal voor windsurfen).

Onze bestemmingen in China
Naast haar adembenemende moderniteit, heeft Guangzhou ook een rijke geschiedenis, waardoor het een van de meest uiteenlopende bestemmingen van China is.
Bezoek Hongkong om één van de meest iconische en kosmopolitische bestemmingen van Azië te verkennen.
Wanneer u vluchten naar China boekt, mag u fantastisch eten verwachten, en een overrompelende mix van het oude en het moderne.
De Parel van het Oosten, het Parijs van het Oosten; de vele namen van Shanghai geven al aan dat dit een van de meest opwindende steden van Azië is.
Dankzij vluchten naar Taipei kunt u kennismaken met het bruisende nachtleven en de voortreffelijke restaurants in een van de meest relaxte steden van Azië. Ga ook zeker een keer winkelen in deze prachtige stad.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken