Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Shanghai

De dynamiek en vooruitgang van Shanghai is verbazingwekkend als u bedenkt dat, tot 1842, de stad niet meer was dan een vissersdorp. Vandaag de dag, komt een vlucht naar Shanghai aan op een diverse en multiculturele bestemming, de thuisbasis van enkele van de meest opwindende restaurants, uitgaansgelegenheden en hotels die China te bieden heeft.

Shanghai is ook de grootste stad op het vasteland van China (de 632 meter hoge Shanghai Toren is de tweede grootste ter wereld) en het is eveneens de stad met de grootste bevolking. En, met de Beurs van Shanghai als een van de meest invloedrijke van de wereld, is het ook het financiële centrum van China.

Als u op zoek bent naar rust in deze stad met 24 miljoen inwoners, loont het om een vroege vogel te zijn. Met veel populaire bezienswaardigheden, is het het beste om er vroeg in de ochtend te zijn, wanneer er minder bezoekers zijn en het licht voor geweldige foto's zorgt. Zet uw wekker om de Yuyuan tuinen en de Jade Buddha tempel te zien.

De architectuur van Shanghai is een interessante mix van oud en nieuw en onder alle moderne wolkenkrabbers vindt u veel voorbeelden van koloniale architectuur uit de tijd dat de stad begon te groeien aan het begin van de 19de eeuw. Reis naar het randgebied van Shanghai, naar oude watersteden zoals bijvoorbeeld Zhujiajiao, en u zult historische architectuur zien die nog verder teruggaat.

De wijken van Shanghai zijn net zo divers als de architectuur, en elk wijk heeft iets anders te bieden. Voor het meest levendige nachtleven gaan bezoekers en de lokale bevolking massaal naar het neon verlichte Lujiazui. Maar als u geïnteresseerd bent in het besteden van uw vakantiebudget, ga dan naar het winkelparadijs Tianzifang.

In een stad die zo veel te bieden heeft is het soms lastig te kiezen waar u mee moet beginnen, maar het is zo leuk om alles te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken langs de waterkant in Bund, souvenirs kopen op de antiekmarkt van Dongtai Lu of een fietstochtje maken door de French Concession. Er is altijd iets te doen in Shanghai.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Shanghai

1 bestemming

Onze bestemmingen in China
China
Naast haar adembenemende moderniteit, heeft Guangzhou ook een rijke geschiedenis, waardoor het een van de meest uiteenlopende bestemmingen van China is.
China
Wanneer u vluchten naar China boekt, mag u fantastisch eten verwachten, en een overrompelende mix van het oude en het moderne.