ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Hongkong, China

Contrasten zijn overal in Hongkong te vinden. Zo vormen majestueuze bergtoppen een dramatisch decor voor één van 's werelds mooiste skylines, terwijl u traditionele 'junk boats' op de voorgrond voorbij ziet drijven in de Victoria haven.

Dergelijke contrasten zijn ook duidelijk zichtbaar wanneer u Hongkong gaat verkennen - een relatief eenvoudige taak, dankzij het efficiënte openbaar vervoersysteem waardoor u makkelijk uw weg zult vinden. Elk gebied lijkt iets bijzonders te bieden te hebben, waarbij Hongkong Island bekendstaat als de meer extravagante en glamoureuze tegenhanger van het hippe, relaxte Kowloon. Geen wonder dus, dat meer dan zeven miljoen mensen ervoor kiezen in Hongkong te wonen.

Het gebied heeft tal van moderne trekpleisters. Ongeacht of u nu graag uw slag mag slaan in winkelcentra, loungen in luxe hotels of heerlijk wilt genieten in enkele van de beste restaurants en lounges ter wereld. De gastronomie is vooral indrukwekkend. In Hongkong vindt u dan ook het meest betaalbare Michelinster restaurant, en dankzij haar kosmopolitische bevolking kunt u ervan uitgaan dat zo'n beetje alle keukens ter wereld hier zijn vertegenwoordigd.

Er zijn ook volop mogelijkheden om meer te weten te komen over de culturen en tradities van het gebied, door een bezoek te brengen aan de plaatselijke tempels en schrijnen. Veel bezoekers komen naar de Wong Tai Sin tempel, een prachtig gebouw dat onderdak biedt aan toegewijden van drie religies: Taoïsme, Boeddhisme en Confucianisme. De Tin Hau Tempel in Fong Ma Po Village is tevens een bezoek waard. U vindt hier de wensbomen van Lam Tsuen.

Hongkong is centraal gelegen voor dagtripjes naar andere delen van Zuidoost-Azië. Als u tijd hebt, neem dan een catamaran naar het nabijgelegen Macau en verken de oudste Europese nederzetting in de regio.

Onze bestemmingen in China
Naast haar adembenemende moderniteit, heeft Guangzhou ook een rijke geschiedenis, waardoor het een van de meest uiteenlopende bestemmingen van China is.
Bezoek Hongkong om één van de meest iconische en kosmopolitische bestemmingen van Azië te verkennen.
Wanneer u vluchten naar China boekt, mag u fantastisch eten verwachten, en een overrompelende mix van het oude en het moderne.
De Parel van het Oosten, het Parijs van het Oosten; de vele namen van Shanghai geven al aan dat dit een van de meest opwindende steden van Azië is.
Dankzij vluchten naar Taipei kunt u kennismaken met het bruisende nachtleven en de voortreffelijke restaurants in een van de meest relaxte steden van Azië. Ga ook zeker een keer winkelen in deze prachtige stad.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken