ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Verwelkom het oogstseizoen met een Onam sadya aan boord

U kunt nu bij ons aan boord genieten van de smaken van de Indiase oogst. Als u dit seizoen met ons naar en van Kochi of Trivandrum vliegt, kunt u verse banaan, inji curry, kalan en komkommerpachadi verwachten bij uw feestelijke hoofdgerechten en desserts - en alles wordt geserveerd op een bananenblad dat uw traditionele Onam-feestmaaltijd helemaal compleet maakt.

Een frisse start

Onam markeert het begin van het oogstseizoen in Zuid-India en staat ook bekend als het festival van een nieuw begin. Begin uw viering met de suiker, het zout en de specerijen van sharkara varatti, bananenchips en curd chili terwijl u uitkijkt naar de dagen vol overvloed die voor u liggen.

Een hartige feestmaaltijd

Kokosnoot is een belangrijk onderdeel van traditionele Onam-gerechten, geraspt of als kokosmelk. Geniet van de boterachtige zachtheid van onze allepey kip curry of de fluweelachtige smaak van onze kip sukka. Of u kunt kiezen voor onze heerlijke sambar als vegetarische optie. In First Class heeft u een derde keuze voor uw hoofdgerecht in de vorm van ons gebraden schaapsvlees of schaapsvlees sukka. En als u in First Class of Business Class bij ons reist, krijgt u ook pappadum en mangopickle om uw maaltijd compleet te maken.

Een zoet einde

De beste manier om een maaltijd te eindigen is een zoete verrassing, toch? Geniet van de decadente romigheid van palada pradhaman met knapperige cashewnoten, pistachesnippers en gebakken rozijnen. Op uw reis terug naar Dubai kunt u uw maaltijd afsluiten met onze suikerachtig gekruide moong dal payasam met kokosvlokken.

De legende van Onam

Er wordt gezegd dat de ooit zo machtige koning van Kerala, Mahabali, elk jaar aan het begin van het oogstseizoen terugkeert naar zijn mensen. Onam, het belangrijkste festival van deze staat, viert deze terugkeer. U kunt Zuid-India dit jaar het beste tussen 1 en 13 september bezoeken, omdat er dan een tiendaags festival gaande is met grote feesten, culturele uitvoeringen en levendige spelletjes. Erg leuk om mee te maken.

De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Als gevolg van operationele vereisten kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.